Χ. Μαμουλάκης: Συνεχίζεται το αλαλούμ με τα υγειονομικά μέτρα

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με αφορμή τις νέες εξαγγελίες μέτρων υγειονομικού χαρακτήρα που ανακοινώνονται μετά και από την τελευταία έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο κ. Μητσοτάκης με τη συμμετοχή του μισού Υπουργικού Συμβουλίου, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Το αλαλούμ με τα υγειονομικά μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζεται. Αλαλούμ με τον αριθμό των κρουσμάτων στην Κρήτη, ο οποίος είναι τελικά μεγαλύτερος σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, αλαλούμ στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, όπου πυροσβέστες και αστυνομικοί – αντί για εκπαιδευμένους υγειονομικούς – πραγματοποιούν τεστ για τον κορωνοϊό, αλαλούμ με την χρήση μάσκας, αφού μόλις πριν από λίγες ημέρες η Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι δεν είναι υποχρεωτική η χρήση της σε κλειστούς χώρους και πολυκαταστήματα, ενώ χθες, κατέληξε ότι πρέπει τελικά είναι τελικά υποχρεωτική.

Η αλλοπρόσαλλη τακτική του κ. Μητσοτάκη και η τακτική του «βλέποντας και κάνοντας», μετά την οικονομία και τον τουρισμό, εφαρμόζεται και στην δημόσια υγεία. Κι αυτό είναι απαράδεκτο!».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...