Λαμπερά εγκαίνια του νέου χρυσοχοείου "Yannis" στο Γάζι (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Παρουσία δεκάδων συγγενών και φίλων τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου Χρυσοχοείου «Yannis» στην Ελευθερίου Βενιζέλου  247 στο Γάζι.

Φανερά συγκινημένοι από την προσέλευση του κόσμου και την αγάπη στα πρόσωπά τους οι ιδιοκτήτες Γιάννης Μαρής  και Γιάννης Περβολιανός. Δεν σταματούσαν να δέχονται τις ευχές για χρυσές δουλειές και καλή επιτυχία στο νέο τους εγχείρημα.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος συλλειτουργούντος με πλήθος ιερέων από το Μαλεβίζι και τα Αγρίδια, τόπος καταγωγής του Γιάννη Μαρή.

Τα παρών μεταξύ άλλων έδωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Νίκος Ξυλούρης, Σταύρος Τζεδάκης, Γιώργος Αλεξάκης και Ευρυπίδης Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας με τους αντιδημάρχους Μιχάλη Αλμπαντάκη, Γιώργο Πετούση, Μπάμπης Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης και Γιάννης Βάμβουκας, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή και Έφη Βολανάκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τυλίσου Γρηγόρης Περυσινάκης και ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης και Γιάννης Άσπρης.

Στο Χρυσοχοείο θα βρείτε χειροποίητο κόσμημα κατασκευασμένο στο εργαστήριο του «Υannis", κοσμήματα από χρυσό και ασήμι σε πληθώρα σχεδίων, επώνυμα αυθεντικά ρολόγια, δαχτυλίδια, βέρες, μονόπετρα, σταυρούς κ.ά. σε μοναδικές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟΥ YANNIS

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ