Πρωτοβουλία για σύσφιξη σχέσεων με τους εργαζόμενους από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Μία πολύ όμορφη βραδιά πέρασαν οι εργαζόμενοι στην Τεχνική Υπηρεσία, την Πολιτική Προστασία και τη Διεύθυνση Προγραμματισμού του Δήμου Μαλεβιζίου στην ταβέρνα Πετούσης Στην Αμμουδάρα.

Η πρωτοβουλία ανήκε στον Αντιδήμαρχο Γιώργο Πετούση που με αυτό τον τρόπο ήθελε να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους για την καθημερινή προσφορά τους, αλλά και τη συνεργασία που πρέπει μεταξύ τους να αναπτύξουν ώστε ο τελικός κερδισμένος να είναι ο δημότης, ο μόνιμος κάτοικος και ο επισκέπτης στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Στο τραπέζι έδωσε το παρών και ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους σε χαλαρούς ρυθμούς αλλά και να ανταλλάξει απόψεις σε θέματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή στο Δήμο.

Ο οικοδεσπότης Αντιδήμαρχος Γιώργος Πετούσης είχε φροντίσει και την τελευταία λεπτομέρεια με το μενού να έχει από λαγό, μέχρι και το παραδοσιακό αντικριστό συνοδευόμενο με καλό κρασί.

Η βραδιά κύλησε ευχάριστα και σχολιάστηκε θετικά από όλους που παρευρέθηκαν και θα ξαναγίνει όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, αφού τέτοιες συναντήσεις φέρνουν πιο κοντά τη δημοτική αρχή και εργαζόμενους και οικοδομούν μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με πολλαπλά οφέλη.

Παρόντες στο δείπνο ήταν ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Νίκος Πατραμάνης και ο τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Μανώλης Αντωνογιαννάκης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ