49.000€ για το πάρκινγκ στην Τύλισο – Ολοκληρώνεται το έργο

Petite Perle 300×250

Σε συμπληρωματική πίστωση 49 χιλιάδων ευρώ προχώρησε η Περιφέρεια Κρήτης προκειμένου να λάβει τέλος το μαρτύριο επισκεπτών και κατοίκων στον δωρεάν χώρο στάθμευσης στην Τύλισο.

Τα χρήματα αφορούν σε ασφαλτόστρωση και ηλεκτρολογικές εργασίες.

Μέχρι στιγμής στο δωρεάν χώρο στάθμευσης έχει γίνει επίχωση με θραυστό υλικό, υπόβαση, βάση με 3Α και τώρα αναμένεται να γίνει ο ασφαλτικός τάπητας και ο φωτισμός, με αποτέλεσμα το έργο να ολοκληρωθεί και να δοθεί προς χρήση στους πολίτες.
Η συμπληρωματική πίστωση υπεγράφη από τον Σταύρο Αρναουτάκη προ δεκαημέρου, έπειτα από τις συντονισμένες προσπάθειες του Δήμου Μαλεβιζίου, της Τεχνικής Υπηρεσίας και του αντιδημάρχου της Γιώργου Πετούση και του Εντεταλμένου Συμβούλου Τυλίσου Γρηγόρη Περυσινάκη.

Μάλιστα, για τα πιστωθούν τα χρήματα στο Δήμο θα γίνει τροποποίηση προϋπολογισμού για να γίνει ψήφιση – πίστωση και κατευθείαν θα υπογραφεί η συμπληρωματική σύμβαση.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας σε δηλώσεις του στη "Φωνή του Μαλεβιζίου" τόνισε: "Υπεγράφη συμπληρωμτική χρηματοδότηση 49.000 ευρώ για το πάρκινγκ της Τυλίσου από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, τον οποίο και ευχαριστούμε. Προχωράμε στην ολοκλήρωση του έργου μετά τις άμεσες ενέργειες της Τεχνικής Υπηρεσίας. Ήταν απαραίτητη η χρηματοδότηση αυτή για την επέκταση και ολοκλήρωση του πάρκινγκ".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ