Επιτροπή για τα προβλήματα της Τυλίσου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συντονισμένα οι Τυλισανοί διεκδικούν για την περιοχή τους

Στην ανάγκη σύστασης επιτροπής συμφώνησαν το βράδυ της Δευτέρας οι φορείς της Τυλίσου, οι οποίοι συναντήθηκαν στην αίθουσα της Κοινότητας, έπειτα από πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας και του προέδρου της Μανώλη Βασιλάκη.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε η δημιουργία 7μελούς επιτροπής, η οποία θα λειτουργεί υπό την σκέπη της Κοινότητας, θα έχει συντονιστικό ρόλο και θα αποτελείται από κατοίκους της Τυλίσου και συγκεκριμένα τέσσερα (4) άτομα από τους φορείς του οικισμού και τρεις (3) πολίτες.

Σκοπός της ίδρυσης είναι η καταγραφή των προβλημάτων της Τυλίσου, καθώς και η προσπάθεια επίλυσής τους.
“Η στασιμότητα των έργων στην Τύλισο, προβλήματα τεχνικά, καθαριότητας και η ανάγκη να προχωρήσουν τα έργα στο γήπεδο της Τυλίσου είναι μερικά εξ΄αυτών που μας ανάγκασαν στη σύσταση της νέας επιτροπής”, δηλώνει στη Φωνή του Μαλεβιζίου ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανώλης Βασιλάκης.

Στη συνάντηση πήραν μέρος τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Τυλίσου, του Αθλητικού Συλλόγου, του Πολιτιστικού Συλλόγου, της Ενορίας Τυλίσου, του Συλλόγου Γυναικών “Δίκτυννα”, κάτοικοι, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Μαλεβιζίου Γρηγόρης Περυσινάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Θανάσης Κύρκος, ο δημοτικός Σύμβουλος Μαλεβιζίου Μιχάλης Ξυλούρης, ενώ την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Σταύρος Τζεδάκης.

Στην επόμενη συνάντηση, η οποία θα γίνει την ερχόμενη Δετέρα στις 8 το βράδυ στην αίθουσα της Κοινότητας Τυλίσου, θα οριστικοποιηθούν τα άτομα που θα αποτελούν την επιτροπή, θα καταγραφούν όλα τα προβλήματα και θα αναζητηθούν οι αρμόδιοι που θα φροντίσουν για την επίλυσή τους.

Η στασιμότητα των έργων στην Τύλισο μας οδήγησε στην ίδρυση της Επιτροπής, η οποία θα καταγράφει και θα αναζητά λύσεις

Μανώλης Βασιλάκης, Πρόεδρος Κοινότητας Τυλίσου

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...