Γιώργος Πετούσης: Να πάνε στην Αθήνα μόνο για βόλτα – Το θέμα του γηπέδου της Τυλίσου έχει ξεκαθαριστεί

Petite Perle 300×250

Άστραψε και βρόντηξε ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας Γιώργος Πετούσης με το ρεπορτάζ της Φωνής του Μαλεβιζίου για τα στάσιμα έργα στο γήπεδο της Τυλίσου.

Μάλιστα, για τα συγκεκριμένα έργα μεταβαίνουν στην Αθήνα ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κουβίδης και ο πρόεδρος της Κοινότητας Μανώλης Βασιλάκης.

Ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας τονίζει ότι: Δεν χρειάζεται να πάνε στην Αθήνα, γιατί το θέμα του γηπέδου έχει ξεκαθαριστεί… εκτός εάν θέλουν να πάνε για βόλτα.

Μάλιστα, για το συγκεκριμένο θέμα ο αντιδήμαρχος απέστειλε στην Φωνή του Μαλεβιζίου το εξής έγγραφο:

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΥΛΙΣΟΥ ΤΗΣ ΔΕ ΤΥΛΙΣΟΥ

Α. Κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην ΤΚ Τυλίσου του Δ. Μαλεβιζίου»

  1. Με το υπ αρ πρωτ. 51810/05-07-2019 Ένταξη Πράξης του Δήμου Μαλεβιζίου στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στο πλαίσιο της Πρόσκλησης IV «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» εντάχθηκε το έργο ¨Κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο ποδοσφαίρου στην ΤΚ Τυλίσου του Δ. Μαλεβιζίου» με προϋπολογισμό 294.000,00€
  2. Εκπονήθηκε μελέτη από την Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών (αρχιτεκτονικά σχέδια) και στάλθηκαν στην ΓΓ Αθλητισμού για έγκριση
  3. Με το υπ αρ πρωτ 662106/25779/3509/813/22-11-2019 της ΓΓ Αθλητισμού μας στάλθηκαν σχετικές παρατηρήσεις και διορθώσεις που έπρεπε να γίνουν καθώς επίσης και να ορίσουμε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και πούλμαν
  4. Την περίοδο που γινόταν οι διορθώσεις γινόταν και η έρευνα για να βρεθεί ακίνητο πλησίον του γηπέδου για χώρο στάθμευσης με τον τοπικό της Τυλίσου και τον Πρόεδρο της ομάδας.
  5. Με το υπ αρ πρωτ 6377/05-05-2020 της Δ/νσης ΤΥ στάλθηκε στη ΓΓ Αθλητισμού εκ νέου αρχιτεκτονική μελέτη ολοκληρωμένη.
  6. Σε τηλεφωνικές συνεννοήσεις  που είχαμε με την κα Ξακουστού (η υπάλληλος που έχει χρεωθεί τα έγγραφα μας στη ΓΓ Αθλητισμού) μας ακύρωσε την μελέτη και την κατασκευή νέων αποδυτηρίων και σε σχεδιάγραμμα που μας έστειλε μας υποδεικνύει την θέση , τα τετραγωνικά και την χρήση των χώρων.
  7. Η υπηρεσία βρίσκεται στην διαδικασία νέας μελέτης για την υποβολή της σύμφωνα με τις υποδείξεις της ΓΓ Αθλητισμού

Β. Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και προβολέων στην ΔΕ Τυλίσου

1. Η παρούσα προμήθεια έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) με ποσό 170.624,00€

2. Δημοπρατήθηκε 31-01-2020 και το άνοιγμα των προσφορών από την Επιτροπή έγινε στις 06-02-2020

3. Λόγω της ιδιομορφίας της παρούσας προμήθειας και των πολλών δικαιολογητικών που έπρεπε να κατατεθούν και να ελεγχθούν  η Επιτροπή συνέχισε τον έλεγχο και σε επόμενες συνεδριάσεις. Μετά την καραντίνα η Επιτροπή δεν μπορούσε να συνεδριάσει για ευνόητους λόγους. Η διαδικασία αποπερατώθηκε στις 01-07-2020 και συντάχθηκε το 1ο Πρακτικό( Έλεγχος δικαιολογητικών και αξιολόγηση τεχνικών προσφορών)  και στη συνέχεια στις 07-07-2020 συντάχθηκε το 2ο Πρακτικό  (Αποσφράγιση Οικονομικών Προσφορών).

4. Τα δυο Πρακτικά στάλθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή και έχει παρθεί η υπ αρ 192/2020 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ