Οι αγκαλιές, οι ευχές και οι φιλίες

Petite Perle 300×250

Συγκινητικά λόγια από τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιου

Ευχές, αγκαλιές και φιλιά τόσο στους δύο νέους επιχειρηματίες, όσο και στον Γιώργο Μαρή, πατέρα του Γιάννη, που το απόγευμα της Τετάρτης δεκάδες ήταν οι φίλοι που έσπευσαν να τον συγχαρούν για την όμορφη οικογένειά του και να ευχηθούν για το νέο ξεκίνημα του παιδιού του.

Συγκινητικά ήταν τα λόγια αγάπης του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιου, οποίος ευχαρίστησε και ευχήθηκε στους δύο νέους επιχειρηματίες και απευθυνόμενος στον Γιάννη Μαρή μεταξύ άλλων δήλωσε: «Καλέ μου φίλε Γιάννη, ευχαριστώ από καρδιάς για την ευγενική σου πρόσκληση να είμαι απόψε κοντά σας, σε αυτή την μεγάλη χαρά του σπιτιού σας. Της αγαπημένης μου οικογένειάς σας την οποία σέβομαι, τιμώ και αγαπώ απεριόριστα επί πολλές σειρές ετών. Ήρθα απόψε εδώ για να σας πω για μία ακόμη φορά ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι΄αυτό που είστε, για τον Μυλοπόταμό μας και για όλη την Κρήτη. Ήρθα εδώ όχι για να ευλογήσω τον χρυσό, αλλά τις χρυσές σας καρδιές».

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης, ο οποίος ήταν πολύ ευδιάθετος κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του χρυσοχοείου Yannis και ανέφερε αρκετές φορές ότι διατηρεί πολλές φιλίες στο Ηράκλειο, όπως με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Σπύρο Καλλέργη και άλλους.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ