Η απάντηση του προέδρου του Α.Ο. Τυλίσου στις "αιχμές" του Αντιδημάρχου Γιώργου Πετούση

Petite Perle 300×250

Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης θέλησε να απαντήσει στις προκλητικές δηλώσεις του Αντιδημάρχου Μαλεβιζίου Γ. Πετούση, αναφορικά με το θέμα κατασκευής δυο έργων (Αποδυτηρίων και Χλοοτάπητα) στο γήπεδο Τυλίσου:

Σε συνέχεια της δημόσιας τοποθέτησης του Αντιδημάρχου Μαλεβιζίου Γ. Πετούση ότι: «το θέμα του γηπέδου έχει ξεκαθαρίσει και ότι δεν χρειάζεται να πάμε στην Αθήνα εκτός αν θέλουμε να πάμε για βόλτα!!!» είμαστε υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε το προγραμματισμένο ταξίδι που είχαμε στην Αθήνα με σκοπό να συναντήσουμε τον Υπουργό Αθλητισμού, καθώς έπειτα και από τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του Αντιδημάρχου Μαλεβιζίου ότι τα έργα του γηπέδου έχουν δρομολογηθεί….θα πρέπει να παρευρισκόμαστε από Δευτέρα στο Γήπεδο να περιμένουμε τις μπουλντόζες που θα ξεκινήσουν τις κατασκευές!!!  

 Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Τυλίσου Βασίλης Κουβίδης ανέφερε επίσης ότι η εξασφάλιση των δύο έργων (α. Κατασκευή Αποδυτηρίων στο Γήπεδο Τυλίσου μέσω του Προγράμματος Φιλόδημος ΙΙ και β. Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα και προβολέων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων) αποτελούν ως γνωστόν αποκλειστική διεκδίκηση και σημαντική επιτυχία της ομάδας και μόνο…και ενώ και τα δύο έργα έχουν εγκριθεί πλέον του ενός έτους…μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, οπότε και είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τη Γ.Γ. Αθλητισμού και για αυτό άλλωστε είχε προγραμματιστεί και η ανάλογη επίσκεψη στην Αθήνα.  

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Βασίλης Κουβίδης υπενθυμίζει στον κ. Πετούση ότι την τελευταία φορά που εκπρόσωποι του Α.Ο. Τυλίσου έκαναν βόλτα στην Αθήνα εξασφάλισαν 294.000,00 € για το γήπεδο Τυλίσου και συστήνει ανάλογες πρακτικές να ακολουθήσει και όποιος ενδιαφέρεται για το κοινό καλό αυτού του τόπου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ