Με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης «Κρητική Βεγγέρα» με τον Αντώνη Μαρτσάκη

Petite Perle 300×250

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει την Τετάρτη 22  Ιουλίου στο Άλσος Χλουβεράκη στην Σητεία την «Κρητική Βεγγέρα» με τον Αντώνη Μαρτσάκη.

Όπως  αναφέρει ο καλλιτέχνης, πρόκειται  «για μια γιορτή κι ένα μοίρασμα που το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι».

Ο Αντώνης Μαρτσάκης θα ερμηνεύσει τραγούδια από παλαιότερους και σύγχρονους Κρήτες δημιουργούς από την Κίσσαμο ως τη Σητεία όπως Κισσαμίτικα Συρτά, Ριζίτικα, Σητειακές  Κοντυλιές με Ασκομαντούρα και μελωδίες με το Μαντολίνο. 

Κεντρικός ερμηνευτής θα είναι ο Αντώνης Μαρτσάκης (βιολί, τραγούδι) με τους συνεργάτες του: Νίκο Μαρεντάκη (λαούτο), Κανάκη Κοζωνάκη (λαούτο και τραγούδι), Χαράλαμπο Πιτροπάκη (ασκομαντούρα, μπαντουράκι και σητειακό νταουλάκι), Φραγκίσκο Μπαλτζάκη (ασκομαντούρα, μπαντουράκι και σητειακό νταουλάκι), Γιάννη Μαρτσάκη (θιαμπόλι, μαντολίνο).

Διοργάνωση: Περιφέρεια Κρήτης με την στήριξη του Δήμου Σητείας
Είσοδος Ελεύθερη

Ώρα έναρξης : από 21:00 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης εντός του άλσους από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ