Anadolu: Μετά τις απαραίτητες προετοιμασίες το Ορούτς Ρέις ξεκινά για Μεσόγειο

Petite Perle 300×250

Για τη Μεσόγειο θα ξεκινήσει το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Ορούτς Ρέις έπειτα από τις απαραίτητες προετοιμασίες του μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sigmalive.com, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το Ορούτς Ρέις το οποίο είναι αγκυροβολημένο στην Αττάλεια αναμένεται ξεκινήσει νέες σεισμικές έρευνές.

Το Anadolu αναφέρει ότι το Ορούτς Ρέις είχε πραγματοποιήσει παλαιότερα έρευνες στη Μαύρη Θάλασσα και τον Μαρμαρά και από τότε συνεχίζει τις δραστηριότητές του στη Μεσόγειο. Οι τελευταίες του έρευνες είχαν γίνει στο σημείο Δυτική Αμμόχωστος-2.

"To Oruc Reis, ένα από τα 5-6 ερευνητικά πλοία στον κόσμο, πλήρως εξοπλισμένο και πολλαπλών χρήσεων, θα πραγματοποιήσει νέα σεισμική ερευνητική δραστηριότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και είναι έτοιμο για τη νέα του αποστολή" αναφέρει το δημοσίευμα.

"Το Oruc Reis,  θα ανοιχτεί ξανά προς τη Μεσόγειο έπειτα από τις απαραίτητες προετοιμασίες. Το σεισμογραφικό πλοίο, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στην αποβάθρα έξω από το λιμάνι της Αττάλειας, αναμένεται να ξεκινήσει μια νέα σεισμική ερευνητική δραστηριότητα στην Ανατολική Μεσόγειο" σημειώνεται.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ