Στην πρώτη ομάδα του Αλμυρού οι Κεφαλογιάννης-Χασουράκης

Petite Perle 300×250

Δύο παίκτες που ξεχώρισαν από την περσινή σεζόν στους Νέους Αλμυρού, θα έχει στην προετοιμασία του η πρώτη ομάδα του Αλμυρού. Ο λόγος για τους Λευτέρης Κεφαλογιάννη που ήταν ίσως ο κορυφαίος των Νέων Αλμυρού και ο Μάνος Χασουράκης που επίσης ήταν πολύ καλός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλμυρού:

Σε κοινή γραμμή Διοίκηση – Προπονητής όσον αφορά στην αξιοποίηση των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών.

Δύο αθλητές με προσήλωση και αφοσίωση στην ομάδα, δύο αθλητές "γέννημα-θρέμμα" της οικογένειας του Αλμυρού, ο Λευτέρης Κεφαλογιάννης (2001) και ο Μάνος Χασουράκης (2004) θα ακολουθήσουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Λευτέρης (στην φωτογραφία με τον Β Αντιπρόεδρο Θωμά Γαβαλά) από το 2016 έχει πάνω από 3,350 λεπτά συμμετοχής με τις ομάδες μας ενώ πέρσι με τους Νέους είχε μια γεμάτη σεζόν με 1,317 λεπτά συμμετοχής και 12 γκολ.

Ο Μάνος (στην φωτογραφία με τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Γκαβόπουλο) είχε πέρσι μια έντονη παρουσία με 970 λεπτά συμμετοχής και 1 γκολ με την ομάδα των Νέων.

Ελπίζουμε οι δύο ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές μας να ικανοποιήσουν τις υψηλές αγωνιστικές απαιτήσεις του Κώστα Κιάσσου και να ενταχθούν στην ομάδα μετά το τέλος της προετοιμασίας

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ