Ο διευθυντής Μανώλης Ζαϊμάκης έκανε ένα σχολείο πρότυπο στην Αγία Πελαγία

Petite Perle 300×250

Ένα Δημοτικό Σχολείο πρότυπο διαθέτει ο οικισμός της Αγίας Πελαγίας, που πολλοί οικισμοί του υπόλοιπου Δήμου θα επιθυμούσαν.

Το σχολείο διαθέτει αίθουσες που όλες έχουν προτζέκτορες και διαδραστικούς πίνακες, καινούριες  τουαλέτες σε άριστη κατάσταση με αντισηπτικά και όλα τα απαραίτητα είδη καθαριότητας, πλήρη αίθουσα χημικών εργαστηρίων, ενώ τελευταία συμπληρώθηκαν δύο αίθουσες, μία διδασκαλίας με τη χορηγία τοπικής επιχείρησης, και μία υπολογιστών στην οποία θα στεγαστεί  και βιβλιοθήκη.

Επίσης με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης έγινε η μόνωση στην οροφή του κτηρίου.

Όλα αυτά βέβαια για να υλοποιηθούν χρειάζονται το μεράκι και το «τρέξιμο» από κάποιους ανθρώπους, που εκτός της μάθησης, θέλουν να προσφέρουν στους μαθητές και τις κατάλληλες υποδομές.

Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι άλλος από τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Πελαγίας Μανώλη Ζαϊμάκη, ο οποίος με προσωπική του πρωτοβουλία και πολύ αγώνα κατάφερε να δημιουργήσει ένα Πρότυπο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Πελαγίας.

Πρόκειται για έναν λαμπρό εκπαιδευτικό που με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζει  στους μαθητές του ένα ευχάριστο και ασφαλή σχολικό περιβάλλον.

Μάλιστα, με την ευκαιρία της επίσκεψης του Δημάρχου Μαλεβιζίου, ο κ. Ζαϊμάκης ενημέρωσε για όλα τα θέματα που αφορούν το σχολείο και συναντήθηκε επίσης για το ίδιο θέμα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας Χαράλαμπο Κουτσογιάννη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ