Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στην έκθεση ΟΙΚOΔΟΜΗ ΕXPO

Petite Perle 300×250

Το Επιμελητήριο Ηρακλείου καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του από τον  κλάδο των κατασκευών να συμμετάσχουν στην έκθεση «ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΕXPO», η οποία θα πραγματοποιηθεί 16-18 Οκτωβρίου 2020 στο Metropolitan Expo, δίπλα στο αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ στην Αττική. 

Η πρόσκληση απευθύνεται σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται  στους τομείς των δομικών υλικών, προϊόντων τσιμέντου, μόνωσης και στεγανοποίησης, κονιαμάτων – βελτιωτικών, ειδών υγιεινής, κουφωμάτων, χρωμάτων, δαπέδων – ψευδοροφών,  μαρμάρων – γρανιτών, εργαλείων και μηχανημάτων. Απευθύνεται επίσης, σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες που ασχολούνται  με πισίνες- spa, αίθρια – πέργκολες, ανελκυστήρες,  θέρμανση με υδραυλικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, με τον χώρο της διακόσμησης, κλπ. 

Να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές της έκθεσης έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή 250 και πλέον εκπροσώπων μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού, με τους οποίους οι Έλληνες εκθέτες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν Β2Β (προκαθορισμένες κατ'  ιδίαν) συναντήσεις.

Οι συμμετέχοντες θα φιλοξενηθούν στο κοινό περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης και των Επιμελητηρίων Κρήτης, αφού δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2020.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν επικοινωνήσουν με το Γραφείο Επιχειρηματικής Στήριξης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη, τηλ: 2810 247034, e-mail: [email protected].

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ