Περιοδεία Σ. Βαρδάκη σε Τύλισο, Κρουσώνα, Κεραμούτσι, Κορφές

Petite Perle 300×250

Περιοδεία ενημέρωσης των πολιτών, σε Τύλισο, Κεραμούτσι, Κορφές και Κρουσώνα πραγματοποίησε  αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον βουλευτή Σωκράτη Βαρδάκη. Στην περιοδεία συμμετείχαν στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του κόμματος  και μέλη των οργανώσεων μελών (Ο.Μ.) των περιοχών.

Οι πολίτες νιώθουν ανασφάλεια τόσο για τον τρόπο που διαχειρίζεται η κυβέρνηση την κρίση στα Ελληνοτουρκικά, ειδικά μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών.

Ανησυχία επίσης προκαλεί στους πολίτες η ανεπάρκεια των μέτρων στήριξης που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα, για τους εποχικούς υπαλλήλους και τους ανέργους, αποκλείοντας το σύνολο του αγροτικού κόσμου. Ιδιαίτερη για τους ελαιοπαραγωγούς, τα οικονομικά προβλήματα είναι τεράστια, αφού η παραγωγή είναι ελάχιστη μετά τις καταστροφές που έχουν υποστεί, ενώ η τιμή του λαδιού είναι πολύ χαμηλή και ακόμα και πριν την πανδημία η Κυβέρνηση δεν έδειξε καμία διάθεση στήριξης του προϊόντος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Βαρδάκης επισκέφθηκε τα καταστήματα των περιοχών και έγινε αποδέκτες της ανησυχίας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, καθώς οι φετινοί τζίροι έχουν κατρακυλήσει και πολλοί επαγγελματίες  αγωνιούν για το αν θα καταφέρουν να διατηρήσουν βιώσιμες τις επιχειρήσεις τους.

Συζήτηση είχε επίσης με εργαζόμενους, οι οποίοι και αυτοί ανησυχούν για το μέλλον του κόσμου της μισθωτής εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Ο κ. Βαρδάκης δεσμεύτηκε ότι θα συνεχιστεί και θα ενταθεί ο αγώνας για να τη στήριξη του πρωτογενή τομέα που ειδικά σήμερα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη και στην οικονομία της χώρας. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ