Με αγιασμό ξεκίνησε ο νέος φιλόδοξος ΠΑΟΚ (pics)

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη

Πρώτος απ' όλες τις ομάδες της Α1 τοπικού ο ΠΑΟΚ  άνοιξε τη σεζόν με την τέλεση του αγιασμού στο γήπεδο του σήμερα Δευτέρα.

Ο ΠΑΟΚ είναι φοβερά ενισχυμένος ενώ κράτησε τον βασικό κορμό του από πέρυσι, θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Στο αγιασμό που έγινε, έβλεπες χαμόγελα και η αισιοδοξία είναι διάχυτη στον ομάδα.

Ο πρόεδρος Κώστας Μπουμάκης είναι αισιόδοξος και μας τόνισε "Θεωρώ ότι δημιουργήσαμε μια πολύ καλή ομάδα με βάση τα θέλω του προπονητή μας Μάριου Σηφάκη με τον οποίο έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Κρατήσαμε τους παίκτες που θέλαμε και πήραμε αυτούς που μας είπε ο προπονητής. Κάναμε το καθήκον μας και τώρα τον λόγο έχουν οι παίκτες με τον προπονητή για να κάνουν πραγματικότητα τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Γ εθνική. Περιμένω από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρεθεί περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά δίπλα στην ομάδα και να την βοηθήσει να πραγματοποιήσει τους στόχους της".

Από την πλευρά του ο προπονητής ου ΠΑΟΚ Μάριος Σηφάκης μας είπε τα εξής "Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος και είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα που έχει ιστορία στη Γ εθνική και εκεί θέλουμε να επιστρέψουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τη συνεργασία μου με τη διοίκηση, πιστεύω πως φτιάξαμε ένα ομοιογενές σύνολο και τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε πανέτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο τις δυνατότητες που έχει ο ΠΑΟΚ οι οποίες είναι μεγάλες. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και θα κάνω τα πάντα για να τη δικαιώσω".

Να σημειώσουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι 8 Αυγούστου με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο και τα υπόλοιπα παιχνίδια έχουν ως εξής:

12/8/20 ΔΑΜΑΣΤΑ-ΠΑΟΚ

19/8/20 ΠΑΟΚ-ΡΩΜΑΝΟΣ

22/8/20 ΠΑΟΚ-Κ19ΟΦΗ

26/8/20 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

29/8/20 ΠΑΟΚ-ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ