Νέα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα στο ανδρόγυνο

Petite Perle 300×250

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο που έχει συγκλονίσει τόσο την τοπική κοινωνία των Χανίων όσο και ολόκληρο το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες στις 4 περίπου το απόγευμα όταν ο 60χρονος άνδρας – συνταξιούχος γιατρός – πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στο χωριό Πασακάκι.

Εκεί ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που είχε ως αποτέλεσμα ο σύζυγος να βγάλει το όπλο και να πυροβολήσει πρώτα την 55χρονη στην κοιλιά κι ύστερα να στρέψει την κάνη στο κεφάλι του και να αυτοπυροβοληθεί.

Αυτόπτης μάρτυρας της παρ' ολίγον τραγωδίας ήταν ο πατέρας της γυναίκας ο οποίος σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Ο ίδιος φέρεται να ειδοποίησε και τον 16χρονο γιο της οικογένεια ο οποίος ευτυχώς έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα που παρέλαβαν τους δύο τραυματισμένους και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.

Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του 60χρονου – Σοβαρά και η 55χρονη

Σε κρεβάτια της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας των Χανίων νοσηλεύεται ο 60χρονος και η 55χρονη.

Όπως αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας στο cretapost «η κατάσταση του 60χρονου είναι ιδιαίτερα κρίσιμη καθώς φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι. Ο ίδιος είναι σε καταστολή στην Εντατική».

Την ίδια ώρα, η 55χρονη δέχθηκε τη σφαίρα στην κοιλιά με αποτέλεσμα χθες να εισαχθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο.

«Οι γιατροί βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα σοβαρή», επεσήμανε ο κ. Μπέας ο οποίος παράλληλα δηλώνει και για τους δύο ότι τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Σε εξέλιξη οι έρευνες των αρχών

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών προκειμένου να διαπιστώσουν τους λόγους που όπλισε το χέρι του 60χρονου ώστε να προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια.

Ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από συγγενείς αλλά και από γείτονες ενώ ψάχνουν και το παρελθόν του ζευγαριού.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ