Ανακοίνωσε τον 19χρονο Γιάννη Παπαδάκη η Δαμάστα

Petite Perle 300×250

"Το μέλλον είναι εδώ" αναφέρει το σωματείο για την απόκτηση του ταλαντούχου παίκτη από το Λίντο

Σε άλλη μια μεταγραφή ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, μετά τους Ζερβό και Παγωνάκη, προχώρησε η Δαμάστα με τον 19χρονο Γιάννη Παπαδάκη να εντάσσεται στο ρόστερ.

Ο Παπαδάκης αποκτήθηκε από το Λίντο, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, παίζοντας πέρυσι ως δανεικός στον Γιούχτα και έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Η ανακοίνωση της Δαμάστας για την μεταγραφή Παπαδάκη αναφέρει:

"Δημιουργεί ισχυρό παρόν και χτίζει ακόμα πιο δυνατό μέλλον η Δαμάστα, με την απόκτηση του 19χρονου Γιάννη Παπαδάκη να έγκειται απόλυτα στην αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας!

Μετά από συζητήσεις του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Νικηφόρου, ο Γιάννης Παπαδάκης αποκτήθηκε από το Λίντο και σήμερα ανακοινώνεται επίσημα η ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδα. Αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, με ατομικά χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου Full Back.

Πρόκειται για έναν πολύ εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στο Λίντο και σε ηλικία μόλις 15 ετών πήρε το βάπτισμα του πυρός και φόρεσε τη φανέλα της Δόξας Ηρακλείου στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΗ, όπου αγωνίστηκε για δύο σεζόν (2016-17 και 2017-18). Την σεζόν 2018-19 φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Λίντο και πέρυσι (2019-20) είχε παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού στον Γιούχτα, διανύοντας μια γεμάτη σεζόν στην Γ' Εθνική και σημειώνοντας ένα γκολ.

Ο ΑΟ Δαμάστας και ο φυσικός ηγέτης Αντώνης Παπαδάκης καλωσορίζουν τον Γιάννη Παπαδάκη στην οικογένεια του σωματείου και του εύχονται μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική"


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ