Αισιόδοξος αλλά δίχως φαμφάρες ξεκίνησε προετοιμασία ο Αλμυρός

Petite Perle 300×250

Ο Αλμυρός ξεκίνησε επισήμως σήμερα Τετάρτη την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν η οποία θα τον βρει στη Γ εθνική.

Λέμε επισήμως γιατί ο Αλμυρός μετά τη λήξη του "μένουμε σπίτι" λόγω κορωνοϊού ξεκίνησε αμέσως προπονήσεις και ουσιαστικά συνεχίζονται οι προπονήσεις του με τον ρυθμό της έντασης να αυξάνεται από τον Κώστα Κιάσσο και τους συνεργάτες του.

Ο Αλμυρός κράτησε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του αφού ο κόουτς πιστεύει στις δυνατότητες των παικτών και έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες για να έχει το ρόστερ βάθος.

Ο προπονητής του Αλμυρού Κώστας Κιάσσος δεν κρύβει την ικανοποίηση του ενόψει Γ εθνικής τονίζοντας στη Φωνή Του Μαλεβιζίου "Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για τον Αλμυρό σε συνεργασία με τη διοίκηση. Μέχρι τώρα είμαι αρκετά ευχαριστημένος γιατί έχουμε προχωρήσει βάση του σχεδιασμού που είχαμε. Δεν θέλουμε να βγαίνουν πολλά προς τα έξω και θεωρώ ότι τα έχουμε καταφέρει. Θέλουμε να κάνουμε μία κίνηση ακόμα για να ολοκληρώσουμε το ρόστερ μας. Όσο αφορά στους στόχους, η λέξη πρωτάθλημα είναι εύκολη αλλά εμείς δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Θέλουμε να μπουν γερές βάσεις, οι παίκτες μας να έχουν δίψα για να μάθουν καινούργια πράγματα και να εξελιχθούν. Από κει και πέρα αν μέσα από τη δουλειά μας έρθει και το πρωτάθλημα φυσικά δεν θα πούμε όχι".

Ο πρόεδρος του Αλμυρού Μανώλης Βίστης δήλωσε συγκρατημένα αισιόδοξος "Μετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα με πολλές ομάδες κυρίως από το Ηράκλειο, ιστορικές με μεγάλο ειδικό βάρος. Στόχος μας είναι μέσα από την οργάνωση που φτιάξαμε μαζί με τον προπονητή μας Κώστα Κιάσσο ο Αλμυρός να είναι μέσα στις ομάδες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είναι για εμάς αυτοσκοπός το πρωτάθλημα, μας ενδιαφέρει ο Αλμυρός μα οργανωθεί σε επαγγελματικά πρότυπα και από κει και πέρα θα έχουμε υπομονή να υπηρετήσουμε το τριετές πλάνο που βάλαμε χωρίς άγχος και πίεση προς το τεχνικό τιμ και τους παίκτες. Πιστεύω ότι ο Αλμυρός θα έχει μια πολύ καλή πορεία αλλά που θα φτάσουμε στο τέλος της σεζόν δεν είμαστε μάγοι για να το προβλέψουμε".

Ο Μπάμπης Δαμιανάκης, ο 26χρονος στόπερ του Αλμυρού μας δήλωσε "Θεωρώ ότι έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα που δουλεύει σωστά με ένα φιλόδοξο και ψαγμένο προπονητή, ενισχυθήκαμε αρκετά και πιστεύω ότι θα είμαστε από τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος". 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ