«Φεγγαροβραδιά»-αφιέρωμα στον Ελληνικό Κινηματογράφο στις αρχαιότητες της Γόρτυνας

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 21:00 στον αρχαιολογικό χώρο της Γόρτυνας, η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου διοργανώνουν μουσική παράσταση-αφιέρωμα στα τραγούδια του Ελληνικού Κινηματογράφου με τίτλο «Φεγγαροβραδιά», στα πλαίσια της ετήσιας ανάδειξης αρχαιολογικών χώρων του Υπουργείου Πολιτισμού. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Γόρτυνας και του Δικτύου Συλλόγων Μεσαράς.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα «διασχίσουν» τη λεωφόρο των αναμνήσεων, σ’ ένα νοσταλγικό αφιέρωμα στη μουσική από τον Ελληνικό κινηματογράφο. Αγαπημένες ταινίες θα ξαναζωντανέψουν υπό το φως της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, στο μαγικό χώρο της αρχαίας Γόρτυνας, σε μια νύχτα πολύπλευρου πολιτισμού, όπου μέσα από τις νότες και τις φωνές τους, σε συνάρτηση με το κατανυκτικό και πανέμορφο αρχαιολογικό τοπίο, θα μεταφέρουν το κοινό στην ατμόσφαιρα της εποχής.

Συντελεστές:

– Θανάσης Βασιλάκης (μπουζούκι), 

– Στέφανος Κουρουπάκης (κοντραμπάσο / τραγούδι), 

– Παναγιώτης Καπιζιώνης (Μπουζούκι / μπαγλαμάς), 

– Σωτήρης Αλεξάκης (κιθάρα / τραγούδι), 

– Μαρία Φασουλάκη (τραγούδι) 

– Γιάννης Χαρκούτσης (κρουστά)

– Μιχάλης Ψαρομιχαλάκης (ηχοληψία)

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μέγιστος αριθμός θεατών : 80 άτομα

Δυνατότητα προσέλευσης από τις 20:30, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στην είσοδο.

Στον χώρο θα εφαρμοστούν όλα τα μέτρα κατά του κορωνοϊού (SarsCov2)

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...