Νέο μεταγραφικό απόκτημα για τη Δαμάστα ο Κωνσταντίνος Μηλιαράκης

Petite Perle 300×250

Άλλο ένα πιτσιρικά ανακοίνωσε η Δαμάστα στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μηλιαράκη που δοκιμάστηκε στο 1ο camp της Δαμάστας, πήγε πολύ καλά και αποκτήθηκε από το Λίντο το οποίο αγωνιζόταν τα προηγούμενα 2 χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δαμάστας:

Η επένδυση σε νέα ταλέντα, βάζοντας τις βάσεις για το μέλλον του σωματείου, συνεχίζεται για την Δαμάστα, με την μεταγραφή του 19χρονου Κωνσταντίνου Μηλιαράκη (γεν. 2001), ο οποίος αποκτήθηκε από το Λίντο.

Ο Κωνσταντίνος Μηλιαράκης είναι κεντρικός αμυντικός και σε μικρότερη ηλικία αγωνίστηκε στην Ακαδημία ΟΦΗ και στον ΟΦΗ '94. Στη συνέχεια εντάχθηκε στην οικογένεια του Λίντο, παίζοντας αρχικά στην Δόξα Ηρακλείου και τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της πρώτης ομάδας του Λίντο στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Μάλιστα ο Μηλιαράκης ήταν από τα παιδιά που συμμετείχαν και ξεχώρισαν στο 1ο Ετήσιο Camp Ταλέντων Δαμάστα 2020. Ο ΑΟ Δαμάστας και ο φυσικός ηγέτης Αντώνης Παπαδάκης καλωσορίζουν τον Κωνσταντίνο Μηλιαράκη στην οικογένεια του σωματείου και του εύχονται μια καλή νέα ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία ώστε να συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας στην Γ' Εθνική.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ