Πλήθος Μαλεβιζιωτών στα εγκαίνια του πρακτορείου ΟΠΑΠ του Γρηγόρη Περυσινάκη

Petite Perle 300×250

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Ένας καινούργιος χώρος ξεκίνησε τη λειτουργία του, έχοντας ως σκοπό του να φέρει γούρι σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, με πολλά κέρδη.

Πρόκειται για το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Γρηγόρη Περυσινάκη, στην Λεωφόρο Ικάρου 15 και Μούγλων 2, στην Νέα Αλικαρνασσό, σε ένα κεντρικό σημείο της περιοχής και σε έναν υπέροχο χώρο που πρόκειται να δώσει στον κάθε παίκτη την έμπνευση για να βρει τα τυχερά νούμερα και να γίνει πλουσιότερος!

Τα εγκαίνια του καταστήματος έγιναν με τον καθιερωμένο αγιασμό χθες το απόγευμα, με την παρουσία του πατήρ Γεώργιου Μαλλιωτάκη από την Τύλισο, ο οποίος ευχήθηκε υγεία πάνω από όλα και καλές δουλειές με πολλά κέρδη για τους πελάτες του πρακτορείου,  του πατήρ Μανώλη Αστυρακάκη από το Λουτράκι και του πατήρ Ευθύμη της Ενορίας του Αγίου Νικολάου της Νέας Αλικαρνασσού.

Δίπλα στον Γρηγόρη Περυσινάκη βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι από όλο το Μαλεβίζι και όχι μόνο.

Για το νέο ξεκίνημα ευχήθηκαν καλές δουλειές φορείς της Αυτοδιοίκησης, τον αθλητικό, τον επιχειρηματικό και τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ανάμεσα σε όλους εκείνους που έδωσαν το "παρών" ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Μαλεβιζίου Σπύρος Καλλέργης, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Πετούσης, Μιχάλης Αλμπαντάκης, Μπάμπης Κουτσογιάννης, οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Ξυλούρης και Λάμπρος Βαμβακάς, ο πρόεδρος της Αγροτοδιατροφικής σύμπραξης Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης, ο οικονομικός επόπτης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Γιώργος Φασουλάκης, ο βουλευτής του ΜεΡΑ 25 Γιώργος Λογιάδης, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαλεβιζίου Μιχάλης Ξυλούρης, Θανάσης Κύρκος, Άρης Σαλούστρος και Ευρυπίδης Φτενός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου Νίκος Γιαλυτάκης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης, ο πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, η πρόεδρος και η αντιπρόεδρος του ΔΟΚΑΠΠΑΜ Μαρίνα Βογιατζή και Έφη Βολανάκη αντίστοιχα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, φορείς της Δαμάστας, ανάμεσα τους οι πρόεδροι της Κοινότητας Κώστας Μαυράκης και του Π.Σ. Γιώργος Σαρρής, φορείς της Τυλίσου ανάμεσά τους ο πρόεδρος της Α.Ο. Βασίλης Κουβίδης, ο τέως Δήμαρχος Τυλίσου Σταύρος Χαλκιαδάκης, ο πρόεδρος υπεραστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου Μανώλης Χαχλιούτης και πολλοί άλλοι.

Η βραδιά στη Νέα Αλικαρνασσό κύλησε πολύ όμορφα με το Μαλεβίζι να δίνει δυναμικά το «παρών» του, ενώ όλοι τίμησαν τον πολύ πλούσιο μπουφέ με τα ιδιαίτερα «σκαλίσματα» που επιμελήθηκε η ταβέρνα ΜΟΥΣΣΕΣ στην Αμμουδάρα και ο ιδιοκτήτης της Γιώργος Μαματζάκης.

Το νέο Πρακτορείο του ΟΠΑΠ λειτουργεί σε έναν άνετο, υπερσύγχρονο και ιδιαίτερης αισθητικής χώρο, με πολλές οθόνες, υπολογιστές και όλες τις ανέσεις φιλοξενίας, για ώρες διασκέδασης.

Από την πρώτη στιγμή οι καλεσμένοι του Γρηγόρη Περυσινάκη εντυπωσιάστηκαν για την αισθητική και το σχεδιασμό του, δοκιμάζοντας την τύχη τους στα τυχερά παιχνίδια.

Το πρακτορείο διαθέτει όλα τα παιχνίδια του Οργανισμού (Τζόκερ, Πρότο, Κίνο, Στοίχημα), ενώ έχει κουπόνια ΣΚΡΑΤΣ, Κρατικό και Λαϊκό Λαχείο. Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου, Γρηγόρης Περυσινάκης ευχαρίστησε όλους όσους έδωσαν το «παρών», ενώ κάλεσε τον κόσμο να «εξερευνήσει» τον νέο χώρο και να… ανοίξει δρόμο για πολλά κέρδη!

«Ευχαριστώ όλον τον κόσμο που με τίμησε με την παρουσία του. Είναι το πρώτο επιχειρηματικό άνοιγμα που κάνω και η αγάπη που έχω λάβει σήμερα (σ.σ. χθες) μου δίνει πολλές ελπίδες για τη συνέχεια. Εδώ στην Νέα Αλικαρνασσό, στην Λεωφόρο Ικάρου 15 και Μούγλων 2, δημιουργήσαμε ένα άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένο χώρο, με όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες που πρέπει να διαθέτει ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ. Ο κόσμος που θα μας επισκεφτεί μπορεί να απολαύσει αγώνες και παιχνίδια ΚΙΝΟ μέσα από τις τεράστιες οθόνες που διαθέτουμε, να παίξει όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, να αγοράσει λαχεία ή να δοκιμάσει την τύχη του στα ξυστά. Ευχόμαστε σε όλους καλά κέρδη και να φέρουμε γούρι για πολλά πολλά χρήματα».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ