Γάμος "βόμβα" κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει ο DJ που βγήκε θετικός (video)

Petite Perle 300×250

Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης από το γάμο και το γλέντι που φαίνεται να εξελίσσεται σε σημαντική εστία διασποράς του κορονοϊού.

Ένας από τους καλεσμένους παρουσίασε συμπτώματα την Τρίτη ενώ την Τετάρτη διαγνώστηκε θετικός. Τουλάχιστον 11 από τους συμμετέχοντες βρέθηκαν θετικοί, μεταξύ των οποίων και ο DJ. Ο ίδιος μίλησε στο μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη και ανέφερε ότι δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμη μαζί του από τον ΕΟΔΥ για να του δώσουν οδηγίες. O DJ μπήκε μόνος του σε κατ' οίκον περιορισμό για 14 ημέρες, μέχρι να επαναλάβει το τεστ για τον κορονοϊό.

Όπως είπε ο DJ, που μίλησε στο www.ethnos.gr έχει φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι, από το οποίο ενημερώθηκε για την ύπαρξη κρουσμάτων κορωνοϊού στο γλέντι. «Μόλις εμφάνισα συμπτώματα, πήγα σε ιδιωτικό εργαστήριο, το τεστ βγήκε θετικό. Από το εργαστήριο μου είπαν ότι αυτοί θα ενημερώσουν τον ΕΟΔΥ και να μείνω σε κατ'οίκον περιορισμό περιμένοντας να μου δώσουν οδηγίες από τον ΕΟΔΥ», σημείωσε. «Επειδή είχα άλλες δουλειές, δεν πρόλαβα να παίξω σε άλλα μαγαζιά, οπότε πιστεύω ότι δεν το μετέδωσα τόσο όσο θα φανταζόταν κάποιος», είπε.


Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ