Ολοκληρώνονται οι «Πολιτιστικές Διαδρομές 2020» στη Νέα Αλικαρνασσό

Τελευταία Ενημέρωση:

Ολοκληρώνονται αυτό το τριήμερο οι «Πολιτιστικές Διαδρομές 2020» στη Νέα Αλικαρνασσό. Έτσι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συμπεριλαμβάνει μία παράσταση καραγκιόζη, μία μουσική βραδιά και μία παράσταση κουκλοθέατρο. Οι φετινές εκδηλώσεις εν μέσω της πανδημίας COVID- 19 πραγματοποιούνται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, με όλα τα μέτρα προστασίας και σε έναν χώρο που είναι ανοικτός, με πρωτοβουλία του Δήμου Ηρακλείου και της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ. Κ.Ε.Η.).
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και η ώρα έναρξης είναι στις 21:00. Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Υποχρεωτική χρήση μάσκας. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα του τελευταίου τριημέρου είναι:
Παρασκευή 31 Ιουλίου: Παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Κρήτης (Άθως Δανέλης-Γιάννης Παπαδόπουλος).
Σάββατο 1 Αυγούστου: Συναυλία με Παραδοσιακά, Ρεμπέτικα και Λαϊκά τραγούδια με το σχήμα «Το Καραβάνι». Τραγουδά η Μαρία Κώτη.
Κυριακή 2 Αυγούστου: Κουκλοθέατρο – Κου-κλο Κρήτης «Ο Ψαροτρομάρας».
Η αυλαία των εκδηλώσεων πέφτει την Παρασκευή 7 Αυγούστου με το Θέατρο «Μορφές» που παρουσιάζει την κωμωδία «Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός» των Ρέππα- Παπαθανασίου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...