Πόλο: Κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική ανδρών

Petite Perle 300×250

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών μπήκε σε καραντίνα αφού ο Μανώλης Πρέκας βρέθηκε θετικός σε τεστ στο οποίο υποβλήθηκε την Παρασκευή (31/07).

Κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική ομάδα πόλο ανδρών. Ο Μανώλης Πρέκας ανέβασε πυρετό και την Παρασκευή (31/7) υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βρέθηκε θετικό. Έτσι, αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες επιτροπές της ΓΓΑ και τόσο τα μέλη της Εθνικής ομάδας των ανδρών, όσα και εκείνα των γυναικών θα μπουν σε καραντίνα πέντε ημερών, αφού οι δύο ομάδες έκαναν προπονήσεις στην ίδια πισίνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Ομοσπονδία: «Μετά από ύποπτο κρούσμα κορωνοϊoύ (covid-19), σε αθλητή της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Ανδρών, που επιβεβαιώθηκε σήμερα Σάββατο (1/8) το πρωί, καθώς βρέθηκε θετικό στον σχετικό έλεγχο που έγινε από χθες Παρασκευή (31/7), όλα τα μέλη των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων Ανδρών και Γυναικών -που έχουν τεθεί σε προληπτική καραντίνα πέντε ημερών, σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού της ΚΟΕ Γιώργου Μαρίνου (και μέλους της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ)- θα υποβληθούν την προσεχή Τρίτη (4/8) σε ελέγχους για τον covid-19, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Ο αθλητής Μανώλης Πρέκας, που βρέθηκε θετικός στον ιό, είναι πλέον πολύ καλά στην υγεία του (παρουσίασε ελαφρά συμπτώματα με λίγο πυρετό την Πέμπτη) και αναρρώνει στο σπίτι του».

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ