Συζήτηση Αυγενάκη-Super League για κόσμο στα γήπεδα!

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε έξαρση βρίσκεται η πανδημία του κορωνοϊού στη χώρα μας και λαμβάνονται επιπρόσθετα μέτρα, όμως τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο επιστροφής, έστω λίγων, φιλάθλων στα γήπεδα. Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία της Super League αποτελούμενη από τον πρόεδρο Λεωνίδα Μπουτσικάρη, την αναπληρώτρια πρόεδρο Κάτια Κοξένογλου, τον υπεύθυνο γιατρό για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων Ξενοφών Ρούσση και τα μέλη της Επιτροπής Κώστα ΚαραπαπάΗλία ΠουρσανίδηΣωτήρη Μάρκου, συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά, ώστε να τους αναλύσουν το νέο και πιο καταρτισμένο σχετικό πλάνο της διοργανώτριας αρχής. 

 Στο οποίο εμπεριέχονται αναλυτικά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που σκοπεύει η λίγκα να ακολουθήσει, εφόσον φυσικά πάρει την αντίστοιχη έγκριση.   Η συζήτηση θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες και στο άμεσο διάστημα, μόλις παράλληλα ολοκληρωθεί και το εξιδεικευμένο επιχειρησιακό πλάνο εφαρμογής του σχεδίου, το οποίο επεξεργάζεται η SL. 

Παράλληλα συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη στήριξη του επαγγελματικού αθλητισμού, όπως π.χ. η μείωση στον ΦΠΑ στα εισιτηρίων και στη φορολογία των συμβολαίων των προπονητών, ώστε να φτάσουν στα επίπεδα των αθλητών. 

Πηγή: https://www.gazzetta.gr/

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...