Υπερσύγχρονοι οι νέοι προβολείς στο γήπεδο της Δαμάστας

Petite Perle 300×250

Από την πρώτη στιγμή που ο Αντώνης Παπαδάκης ανέλαβε τις τύχες του ΑΟ Δαμάστας, έθεσε ως στόχο όχι μόνο την αγωνιστική πορεία της ομάδας αλλά την πλήρη αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων του σωματείου.Τα έργα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια (επιμήκυνση αγωνιστικού χώρου, νέα σύγχρονα αποδυτήρια, γραφεία, αίθουσα Τύπου κ.α.) έχουν αλλάξει επίπεδο το γήπεδο της Δαμάστας αλλά έπονται και άλλες κινήσεις που θα δώσουν μια νέα και εντυπωσιακή μορφή στο σπίτι του σωματείου.

Ήδη κατέφτασαν οι προβολείς και οι πυλώνες και σήμερα το πρωί ξεκίνησε από ειδικό συνεργείο η τοποθέτησή τους για την φωταγώγηση του γηπέδου, για βραδινές προπονήσεις και αγώνες όπως και για κάθε ανάγκη της Δαμάστας. Οι νέοι προβολείς είναι τελευταίας τεχνολογίας και ιδιαίτερης μορφής, με την Δαμάστα να πρωτοπορεί και στον φωτισμό και την λειτουργικότητά του!Μάλιστα, στην πρώτη της ομάδας άπαντες εντυπωσιάστηκαν με τους προβολείς οι οποίοι βρίσκονταν σε αίθουσα του γηπέδου αναμένοντας την τοποθέτησή τους, καθώς ήδη είχαν ολοκληρωθεί και οι τσιμεντένιες βάσεις για το στήσιμο των πυλώνων.Η διοίκηση του σωματείου προγραμματίζει μια μεγάλη γιορτή όπου μεταξύ άλλων θα γίνουν και τα εγκαίνια του φωτισμού του γηπέδου.

Ο φωτισμός του γηπέδου ήταν ένα πάγιο αίτημα του ΑΟ Δαμάστας και ολοκληρώνεται με τις ενέργειες της Περιφέρειας Κρήτης και ασφαλώς με την οικονομική υποστήριξη του ηγέτη του σωματείου κ. Αντώνη Παπαδάκη. Άλλωστε ο κ. Παπαδάκης επενδύει στο κομμάτι των γηπεδικών εγκαταστάσεων όχι απλά για να γίνονται έργα αλλά κάθε έργο να είναι εκσυγχρονιστικό και ποιοτικό, προσέχοντας κάθε λεπτομέρεια.

Ο ΑΟ Δαμάστας ευχαρίστησε την Περιφέρεια Κρήτης, τον δήμο Μαλεβιζίου και όλους όσους συνέβαλαν στον φωτισμό του γηπέδου με την τοποθέτηση των υπερσύγχρονων προβολέων.Άλλο ένα σπουδαίο έργο όμως που βρίσκεται στα σκαριά είναι η νέα κερκίδα που θα τοποθετηθεί και θα αυξήσει την χωρητικότητα του γηπέδου στις 500 θέσεις. Η κερκίδα αναμένεται να είναι έτοιμη μέχρι τον Οκτώβριο και θα δημιουργηθεί δίπλα στον χώρο που υπάρχει δίπλα στην ήδη υπάρχουσα…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ