Λιούις Χάμιλτον: «Στο τέλος ανησύχησα αλλά δεν έχασα την ψυχραιμία μου»

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Λιούις Χάμιλτον στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία που είχε να σκάσει το λάστιχο του στον τελευταίο γύρο του Γκραν Πρι Μεγ. Βρετανίας. Με τρομερή αυτοκυριαρχία, συνέχισε απτόητος και πέτυχε μια απίθανη νίκη.

Ο ίδιος το περιγράφει γλαφυρά: «Μόλις έμαθα ότι κλάταρε το ελαστικό του Βάλτερι, κατέβασα αμέσως τον ρυθμό μου. Όταν είδα στην ευθεία το δικό μου να κλατάρει προσπάθησα να διατηρήσω αφενός την ψυχραιμία μου και αφετέρου την ταχύτητα μου, δίχως να πιέσω, ώστε να μην διαλυθεί το ελαστικό, να μην φύγει από τη ζάντα και μου προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Δόξα το θεό έφτασα μέχρι τον τερματισμό. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση. Σχεδόν σταμάτησε η καρδιά μου. Με ενημέρωναν συνεχώς για τη μείωση τη διαφοράς της απόστασης από τον Μαξ . Στη 15η στροφή μου είπαν 19 δευτερόλεπτα και στην 16η που είπαν μόλις 8 δευτερόλεπτα! Απλά προσπάθησα να επιταχύνω και να φτάσω μέχρι τον τερματισμό. Ήταν μια ανεπανάληπτη νίκη. Νιώθω υπέροχα.»

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...