Πραγματοποιήθηκε η “πρώτη” του ΟΦΑΜ στο Λίντο

Τελευταία Ενημέρωση:

Ξεκίνησαν σήμερα τα βάσανα για τον ΟΦΑΜ που πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν που θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Α2.

Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από κάποιους δικαιολογημένους βρέθηκαν στο γήπεδο του Λίντο που φέτος θα είναι η καινούργια έδρα της ομάδας και με πολύ όρεξη μπήκαν στο γήπεδο μετά από αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι ότι τα πόδια των ποδοσφαιριστών ήταν βαριά.

Ο βασικός κορμός της ομάδας έμεινε και για τη νέα περίοδο και με κάποιους καινούργιους παίκτες με εμπειρία αλλά και νεαρούς ο ΟΦΑΜ θα πορευθεί και θα προσπαθήσει να είναι όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται στο καινούργιο και πιο απαιτητικό πρωτάθλημα.

Μιλήσαμε με το  προπονητή Αντώνη Λεκάκη για το νέο του ξεκίνημα με τη νέα του ομάδα, σε διαφορετικό γήπεδο αλλά και για μελλοντικές μεταγραφές τονίζοντας “Ήρθα σε μια ομάδα που θεωρώ ότι είναι πολύ οργανωμένη, από τις λίγες οργανωμένες στο Ηράκλειο και γι αυτό την επέλεξα και να έρθω. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα, νομίζω ότι οι άνθρωποι της διοίκησης παρέχουν τα πάντα, αλλάξαμε γήπεδο και ήρθαμε σε πολύ καλές εγκαταστάσεις έχοντας το γήπεδο ολόκληρο δικό μας για να μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε. Έχουμε μιλήσει με την διοίκηση και είπαμε ότι ο σκοπός μας είναι να μην χαλάσουμε αυτό που έχουν φτιάξει με τον προηγούμενο προπονητή και να συνεχίσουμε πάνω σε αυτό να προσθέτουμε πράγματα, δηλαδή κρατήσαμε τον κορμό της ομάδας και έχουμε κάνει ελάχιστες προσθήκες και αξιολογώντας το ρόστερ αν υπάρχει κάποια άλλη ανάγκη να κάνουμε κάποια άλλη μεταγραφή που νομίζω δεν θα χρειαστεί κάτι ιδιαίτερο”.

Για τον στόχο που έχει θέσει η ομάδα μας είπε “Δεν θέλουμε να πούμε ότι ο σκοπός μας είναι να πάρουμε την άνοδο, εμείς θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα προσπαθεί να μπαίνει σε κάθε αγώνα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει και αν στο τέλος της χρονιάς είμαστε πρώτοι η είμαστε σε θέση που βγαίνουμε στην Α1 είναι καλοδεχούμενο”.

Επίσης μιλήσαμε με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΦΑΜ Γιώργο Καμαρίτη ο οποίος μας δήλωσε “Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα με καινούργιο συμβούλιο, καινούργιο προπονητή, αλλάξαμε την έδρα και ήρθαμε σε πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, πέρα ότι το ζήτησε ο προπονητής μας το θέλαμε και εμείς. Από κει και πέρα οι στόχοι είναι να γνωρίσουμε την κατηγορία με τον ίδιο κορμό που παρέμεινε από πέρυσι σε ένα μεγάλο ποσοστό, να δέσουν τα παιδιά πιο πολύ, να πάρουν ευκαιρίες και οι μικρότεροι σε ηλικία με καλό παράδειγμα τον Σταύρο Αποστολάκη που πήγε δανεικός στον Πόρο με την προοπτική να συνεχίσει και του χρόνου. Ένας βασικός στόχος μας είναι αυτός, να προωθήσουμε τα μικρά παιδιά. Υπάρχει ταλέντο, υπάρχει εμπειρία, με την συνδρομή και του Αντώνη Λεκάκη που είναι ένας καταξιωμένος προπονητής να έχουμε μια καλή πορεία στην αρχή, μια άνετη σωτηρία και όσο πιο ψηλά μπορεί να πάει η ομάδα”.

Στην ερώτηση μας αν ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός μας τόνισε “Μέσα μας όλοι θέλουμε τον πρωταθλητισμό η αλήθεια είναι αυτή αλλά να είμαστε λίγο ρεαλιστές γιατί είναι καινούργια κατηγορία για εμάς, να δούμε πως θα πάει δεν λέμε όχι σε κανένα στόχο, είμαστε αισιόδοξοι και θα φανεί στην πορεία”.

 Για τον αν η ομάδα χρειάζεται προσθήκες μας δήλωσε “Πέρυσι στη Β2  φτιάξαμε ένα κορμό για την Α2 και μάλλον θα κάνουμε ακόμα δύο μεταγραφές και θα κλείσουμε”.  

  

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...