ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ: Χρυσό και ασημένιο ο Αγαπητός και χάλκινο και μόρια για τα πανεπιστήμια η Γαγάνη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στο ενωποιημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που διεξήχθη 24-26/07  στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, ο Αγαπητός έκανε τρομερή εμφάνιση και κατέκτησε  χρυσό μετάλλιο  στα 50μ ύπτιο με επίδοση 31.15 και ασημένιο στα 100 ύπτιο με επίδοση 1.07.44 και έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει.

Η Γαγάνη που αγωνίζεται εδώ και 2 χρόνια με τα χρώματα του Ναυτικού ομίλου Ρεθύμνου αλλά κολυμπάει στους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  κατάφερε μαζί με άλλες 3 συναθλήτριες  της να κατακτήσουν την  πολυπόθητη 3η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 ελεύθερο κατηγορίας κορασίδων με επίδοση 4.06.35 και μαζί με το μετάλλιο να κερδίσουν το πριμ διάκρισης  μορίων για την είσοδο τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.  

Όλη η ομάδα είχε τρομερές επιδόσεις με πολλά ατομικά ρεκόρ και θέσεις στη πρώτη 8αδα, γεγονός που δείχνει ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν άψογα στο πρόγραμμα του προπονητικού επιτελείου. (Ακουμιανάκης Νικόλαος ,Σιαφάκα Ηλιάνα και Αδάμος Κωνσταντίνος.)Το Δ.Σ του ομίλου εύχεται στους κολυμβητές  και τις οικογένειές τους καλή πρόοδο και να είναι αυτό μόνο το πρώτο σκαλοπάτι στην κολυμβητική τους καριέρα.

Επίσης ευχαριστεί προσωπικά τον προπονητή  του ΡΕΘΥΜΝΟΥ  κ Κατσιλιάνο Στεφάνο και τη διοίκηση του ομίλου για τη στήριξη σε κάθε επίπεδο που παρείχαν στην αθλήτρια τους και ελπίζουν στο μέλλον να μπορέσουν να τους το ανταποδώσουν.Τέλος το Δ.Σ ευχαριστεί τον υφυπουργό αθλητισμού κ.Αυγενάκη και το Πρόεδρο του ΕΑΚΗ κ Ζερβό Λευτέρη για την παρουσία τους στους αγώνες και το πραγματικό ενδιαφέρον που δείχνουν για την βελτίωση των συνθηκών στην Ηρακλειώτικη κολύμβηση.Καλή συνέχεια στο έργο τους. 

Αναλυτικά τα μετάλλια και οι θέσεις στη πρώτη 8άδα.1η θέση  Αγαπητός Γεώργιος 50 ύπτιο με επίδοση 31.15 (ατομικό ρεκόρ)2η θέση  Αγαπητός Γεώργιος 100 ύπτιο με επίδοση 1.07.44  (ατομικό ρεκόρ)3η θέση  Γαγάνη Αμαλία 4 × 100 ελεύθερο κορασίδων(  αγωνίστηκε με την ομάδα του ναυτικού ομίλου Ρεθύμνης)4η θέση  Κτιστάκη Ευαγγελία 50 μέτρα ελεύθερο με επίδοση 28.40  (ατομικό ρεκόρ)6η θέση Αγαπητός Γεώργιος 200 μέτρα ύπτιο με επίδοση 2.28.47  (ατομικό ρεκόρ)6η θέση Περάκης Εμμανουήλ 50 μέτρα πρόσθιο με επίδοση 31.43  (ατομικό ρεκόρ)7η θέση Κτιστάκη Ευαγγελία 50 μέτρα πεταλούδα με επίδοση 30.92

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...