Ξεκίνησε με αισιοδοξία για πρωτάθλημα η Ροδιά

Τελευταία Ενημέρωση:

Αισιόδοξη με όρεξη για δουλειά και στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος ξεκίνησε την προετοιμασία της η Ροδιά στο γήπεδο της στο χωριό.

Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες που θα αποτελέσουν φέτος το ρόστερ με σούπερ σταρ φυσικά τον Τάσο Απλαδά ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα του χωριού για να μπει μπροστάρης στη νέα εποχή.

Τους παίκτες καλωσόρισε ο Κώστας Αλεξανδράκης ενώ πριν από την έναρξη της προπόνησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της μητέρας του ιδρυτή και πρώτου προπονητή της Ροδιάς Αντώνη Στρατάκη και του παλιού παίκτη και εκ των προέδρων της ομάδας Σταύρου Στρατάκη.

Από τη Μήλο όπου κάνει ολιγοήμερες διακοπές οικογενειακώς ο πρόεδρος της Ροδιάς Γιάννης Στρατάκης μας δήλωσε “Η ομάδα του χωριού μας κάνει ένα νέο ξεκίνημα και μου ζητήθηκε να βοηθήσω. Αν και για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι φίλαθλος, δέχθηκα να βγω μπροστά, τα μέλη με εξέλεξαν πρόεδρο και μαζί με τα άλλα παιδιά της διοίκησης θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα. Το καλό είναι ότι φέτος η Ροδιά θα έχει πολλά παιδιά του χωριού και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι θα έχουμε μεγάλη συμπαράσταση και παρουσία στα παιχνίδια μας”.

Ο προπονητής Ζαχαρίας Ντουλάκης Ροδιανός και αυτός που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας τόνισε “Έχουμε δημιουργήσει πιστεύω μια πολύ καλή ομάδα με παιδιά και από το χωριό και από το Ηράκλειο. Στις προπονήσεις που κάναμε κάθε Σάββατο διαπίστωσα ότι υπάρχει πολύ ποιότητα, μπορούμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο να ευχαριστήσουμε όσους έρχονται να μας βλέπουν και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε και το πρωτάθλημα. Καλώ όλο το χωριό να στηρίξει τη νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε όλοι μαζί και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό”.

Ο Τάσος Απλαδάς, το αστέρι της ομάδας με την πλούσια εμπειρία που κουβαλά  δήλωσε “Είδα ότι το χωριό πάει όλο μαζί για να γίνει κάτι καλό και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την βοήθεια μου. Έχω αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να έχω μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά αφού βλέπω ότι έχουμε δυνατό ρόστερ, καλό προπονητή και θα είμαστε πρωταγωνιστές στο πρωτάθλημα”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...