Χάρης Μαμουλάκης: Όλα καλά λοιπόν κ. Μητσοτάκη;

Petite Perle 300×250

Με αφορμή τις «διορθωτικές κινήσεις» με την προσθήκη νέων Υπουργών στην Κυβέρνηση της Ν.Δ., ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Επί δυο περίπου μήνες, περιμέναμε τις «διορθωτικές κινήσεις» στην Κυβέρνηση της ΝΔ που είχε προαναγγείλει από το Ισραήλ ο κ. Μητσοτάκης.

Σήμερα, με δυο «αναβαθμίσεις» και τρεις προσθήκες νέων Υπουργών, είδαμε το πως αξιολογεί την Κυβέρνησή του ο Πρωθυπουργός: Κρίνει ανεπαρκή τον κ. Γεωργιάδη, οπότε περιορίζει τις αρμοδιότητές του, ενώ θεωρεί όλους τους υπόλοιπους Υπουργούς επιτυχημένους, καθώς δεν προχώρησε σε ουσιασ​τικές αλλαγές. Καλύπτει έτσι απόλυτα τον κ. Πέτσα για το σκάνδαλο της περίφημης «λίστας», τον κ. Θεοχάρη για το μπάχαλο στον τουρισμό, τον κ. Βρούτση με τις πλατφόρμες τηλε-εκπαίδευσης που μας εξέθεσαν σε όλο τον κόσμο, την κ. Μενδώνη που ευαγγελίζεται την «αυτορρύθμιση» του πολιτισμού, κ.α.. Ταυτόχρονα, διατηρεί μια πολυπληθή Κυβέρνηση, εξαιρετικά δυσκίνητη και με σοβαρά προβλήματα εσωτερικής επικοινωνίας, μια Κυβέρνηση που καλείται να αντιμετωπίσει την ύφεση (την οποία η ίδια δημιούργησε πριν την έναρξη της πανδημίας), τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας αυτής καθαυτής, αλλά και το δεύτερο κύμα εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ακόμα κι από απ' όσους πίστεψαν στον κ. Μητσοτάκη, δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτα από τη ΝΔ. Τα αδιέξοδα είναι μπροστά μας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ