Οριστικά στο Γάζι η κλήρωση πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ

Petite Perle 300×250

Συνάντηση Μενέλαου Μποκέα – Νίκου Τζώρτζογλου στο Δημαρχείο

Την πρώτη τους συνάντηση για το θέμα της κλήρωσης των Τοπικών Πρωταθλημάτων ΕΠΣΗ είχαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου στο δημαρχείο σήμερα το μεσημέρι.

Μαζί με τον κ. Μποκέα ήταν και ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης, ο οποίος ξενάγησε τον Νίκο Τζώρτζογλου και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου και μέλος της ΕΠΣΗ Βαγγέλη Πετούση, στο "Θεατράκι" Γαζίου, μετρώντας τις θέσεις και τις σωστές αποστάσεις που θα πρέπει να έχουν οι καλεσμένοι, περίπου 250 άτομα, λόγω του Covid-19.

Το "Θεατράκι" Γαζίου είναι ένας χώρος όπου έχει προταθεί για τη διεξαγωγή της κλήρωσης, ανάμεσα σε πολλούς άλλους στο Μαλεβίζι, χωρίς όμως αυτό λόγω χωρητικότητας να θεωρείται δεδομένο.

Υπάρχουν κι' άλλες προτάσεις, που θα εξεταστούν στο προσεχές διάστημα από τον Δήμο και την ΕΠΣΗ για να καταλήξουν στην οριστική τοποθεσία που θα γίνει η κλήρωση.

Σύμφωνα με τον κ. Τζώρτζογλου η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου με οικοδεσπότη τον Δήμο Μαλεβιζίου, με τον ίδιο να μιλάει για την ιδιαιτερότητα της περιοχής, αφού όπως είπε «πρώτη φορά στα χρονικά της ΕΠΣΗ τόσες ομάδες από ένα Δήμο ανεβαίνουν κατηγορία. Ειδικά δύο που βγήκαν και στη Γ' Εθνική, τη Δαμάστα και τον Αλμυρό».

Όπως επεσήμανε αυτός είναι και ο λόγος που επιλέχθηκε ο Δήμος Μαλεβιζίου για την κλήρωση των τοπικών πρωταθλημάτων.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ