Βάσω Λασκαράκη: Την "τσάκωσε" ο Σουλτάτος να κοιμάται πάνω στο σκάφος

Petite Perle 300×250

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ιόνιο, μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Σουλτάτο. Οι δυο τους ταξιδεύουν με το σκάφος και έτσι κάποια στιγμή, ο Λευτέρης Σουλτάτος "τσάκωσε" τη σύζυγό του να κοιμάται!

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του και απολαμβάνει το καλοκαίρι του. Έφυγαν για λίγο καιρό λοιπόν από την Κρήτη, προκειμένου να περάσουν ένα κομμάτι των διακοπών του στα νησιά του Ιονίου.

Πέρασαν από του Παξούς, και τώρα είναι στην Κέρκυρα. Η Βάσω Λασκαράκη, δείχνει να έχει χαλαρώσει πάρα πολύ και έτσι, συχνά αποκοιμιέται στο σκάφος, με αποτέλεσμα, ο Λευτέρης Σουλτάτος να την φωτογραφίζει και να την "πειράζει"!

"Συνέχεια… Και πλευρό άλλαξε και μαγιό άλλαξε…Όλα καλά", έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος στην ανάρτησή του, ενώ χθες την έριξε μέσα στη θάλασσα. 

Η πιο επική στιγμή Λευτέρη Σουλτάτου – Βάσως Λασκαράκη: Την… κλότσησε και την πέταξε στην θάλασσα

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος ζουν στιγμές ευτυχίας στις καλοκαιρινές τους διακοπές. Μάλιστα, δεν ξεχνάνε λεπτό το χιούμορ τους και το απέδειξαν με το πρόσφατο επικό βίντεο, όπου είδαμε τον σεφ να… κλοτσάει και να πετάει στην θάλασσα την ηθοποιό.

Το ζευγάρι δεν σταματά να αυτοτρολάρετε. Λατρεύουν ο ένας τον άλλον και δεν σταματάνε τα πειράγματα ακόμη και στο tour που κάνουν με σκάφος σε διάφορα νησιά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε ίσως την πιο επική τους στιγμή, αφού το βίντεο θα σας κάνει να "λιώσετε" από τα γέλια.

Συγκεκριμένα, τους απαθανάτισε την στιγμή που ο Λευτέρης Σουλάτος για πλάκα κλότσησε ελαφριά με το πόδι του και την πέταξε στη θάλασσα! Μάλιστα, πάνω στο σκάφος που ταξιδεύουν η ηθοποιός δεν σταματάει τις πόζες και οι φωτογραφίες της θα σε… καθηλώσουν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ