Συνάντηση Δ/ντος Συμβούλου και Προέδρου ΟΛΗ με τον κ. Μποκέα

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον  Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΛΗ ΑΕ κ. Μηνά Παπαδάκη και στον  Πρόεδρο του Δ.Σ ΟΛΗ κ. Ιωάννη Βαρδαβά, πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο  Μαλεβiζίου κ.Μενέλαο Μποκέα και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Παντάνασσας κ. Μανώλη Γενναράκη, την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, που έγινε στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΗ,  συζητήθηκαν οι δυνατότητες που θα εξασφαλίζουν σταθερές και ασφαλείς σχέσεις συνεργασίας αλλά και ζητήματα που αφορούν την συνέργεια των δύο Φορέων και μάλιστα θέματα στην ευρύτερη περιοχή του Μαλεβιζίου.

Τόσο οΔιευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Παπαδάκης, όσο και ο Πρόεδρος κ. Βαρδαβάς, ευχαρίστησαν τον κ. Μποκέα για την πρώτη συνάντηση και του  ευχήθηκαν  καλή θητεία στο νέο ρόλο του ως Δήμαρχος Μαλεβiζίου, υπογραμμίζοντας πως οι συνέργειες των φορέων της Αυτοδιοίκησης και του ΟΛΗ είναι προς όφελος της Κρήτης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...