Μ. Μποκέας: Το Φόδελε της παράδοσης συναντά τους πολιτισμούς του κόσμου – Αύριο τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης

Petite Perle 300×250

Αύριο Σάββατο 8 Αυγούστου στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης ζωγραφικής "Συνομιλώντας με τους Πολιτισμούς του Kόσμου" που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε "Δομήνικος Θεοτοκόπουλος" με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μαλεβιζίου,

Η έκθεση βρίσκεται θα διαρκέσει έως και τις 30 Αυγούστου και στεγάζεται στον εκθεσιακό χώρο του Μουσείου El Greco στο Φόδελε, είναι ανοικτή για το κοινό 9:00 πμ -7:00 μμ και περιλαμβάνει έργα 26 εικαστικών σε μια ποικιλία θεμάτων  ( κοινωνικά, πορτραίτο, τοπίο, νεκρή φύση, μυθολογία), τεχνικών (κάρβουνο, λάδι, ακρυλικό, soft pastel, υδατογραφία, σπάτουλα, γραφιστική) και στιλ.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, αναφερόμενος στο σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός, έγραψε στην προσωπική του σελίδα: Το Φόδελε της παράδοσης του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου συναντά τους πολιτισμούς του κόσμου! Ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός για τον τόπο μας φιλοξενείται στο Φόδελε της ιστορίας, της παράδοσης και του πολιτισμού.Αυτό το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 8:00μ.μ.εγκαινιάζεται στο Μουσείο El Greco η Διεθνής έκθεση ζωγραφικής "Συνομιλώντας με τους πολιτισμούς του κόσμου". Ένα 'πολύχρωμο εικαστικό πανόραμα έργων 26 διαφορετικών καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.Την έκθεση συνδιοργανώνουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Φόδελε ''Δομήνικος Θεοτοκόπουλος'', ο Δήμος Μαλεβιζίου και η Περιφέρεια Κρήτης.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ