Απέλυσε τον Σάρι η Γιουβέντους!

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Μαουρίτσιο Σάρι, μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Λυών, για το Champions League.

Το κλίμα στα αποδυτήρια της Γιουβέντους, μετά τον πικρό αποκλεισμό από τη Λυών ήταν βαρύ. Ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι», Αντρέα Ανιέλι, είχε δηλώσει πως θα προβεί σε ριζικές αλλαγές προκειμένου να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Μία από αυτές, όπως φαίνεται είναι και η απομάκρυνση του Μαουρίτσιο Σάρι, από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Το πρωί του Σαββάτου (08/08), ιταλικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι ιθύνοντες της Γιουβέντους, είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αναζήτηση νέου προπονητή, για τον πάγκο της «Γηραιάς Κυρίας».

Η διοίκηση το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, συζήτησε με τον Σάρι και του ανακοίνωσε του «διαζύγιο». Μάλιστα, με επίσημη ανακοίνωση, γνωστοποίησε το τέλος του Ιταλού προπονητή από την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους.

Οι «μπιανκονέρι» έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του τεχνικού που θα αντικαταστήσει τον Μαουρίτσιο Σάρι και όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο πρώην κόουτς της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

πηγή: https://www.gazzetta.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ