ΟΦΗ: Έξω φρενών ο Μπούσης

Ο ισχυρός άνδρας των Κρητικών συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. και δείχνει εκνευρισμένος με τα όσα λέγονται για την ομάδα Τα «αποκαλυπτήρια» του νέου σήματος του ΟΦΗ προκάλεσαν αντιδράσεις, καθώς πολύς κόσμος, όπως και οι οργανωμένοι, εξέφρασαν την αντίθεσή τους.

Αλλο όμως η κριτική και άλλο η ισοπέδωση και τα όσα λέγονται/γράφονται τις τελευταίες ώρες προκάλεσαν την οργή του Μιχάλη Μπούση. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας συγκάλεσε σήμερα (8/8) έκτακτο Δ.Σ. για το θέμα, στη συνέχεια ακύρωσε όλα τα ραντεβού που είχε προγραμματίσει τις επόμενες ημέρες στην πόλη και θα αναχωρήσει τη Δευτέρα από το Ηράκλειο.

«Είναι έξω φρενών με την κακοπροαίρετη κριτική, την ενορχηστρωμένη και δόλια επίθεση από δήθεν τιμητές και αποτυχημένους σωτήρες της ΠΑΕ», σχολιάζουν από το  «Γεντί Κουλέ» και φαίνεται πως η «έκρηξή» του δεν αφορά τον απλό κόσμο αλλά συγκεκριμένα πρόσωπα. 

 Εύλογα τίθεται πια και το ζήτημα εάν σκέφτεται να αποχωρήσει. «Ουδέν σχόλιον», είναι η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα, κάτι που αποτυπώνει ανάγλυφα το πώς νιώθει. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ