Παρελθόν από τις ακαδημίες του Αλμυρού ο Κώστας Κουντούρης

Petite Perle 300×250

Μια αιφνίδια αποχώρηση του ίδιου και των συνεργατών του, με τον ίδιο να στέλνει το δικό του αντίο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Εφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον υπεύθυνο των ακαδημιών Πολύδωρα Σταματάκη, τον οποίο χρακτηρίζει υπεραξιόλογο τονίζοντας ότι μακάρι να συναντάμε πάντα συνεργάτες με μεγάλη αγάπη για το καλό των παιδιών.

Η διοίκηση του Αλμυρού θα προχωρήσει άμεσα στα επόμενα βήματα για τη στελέχωση των αναπτυξιακών τμημάτων υποδομής της ομάδας αφού δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια χρονιά γεμάτη προσπάθεια πάντα, πάνω απ όλα, εκδηλώσεις, παιχνίδια, χαρά και πάνω απ όλα μια χρονιά με δραστηριότητες που αφορούσαν το καλό των παιδιών και συνάμα των γονέων τους. Ξεκινήσαμε με όραμα, διάθεσή να βάλουμε τις βάσεις να συνεχίσουμε μαζί για πολλά χρόνια και να δημιουργήσουμε μια Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αλμυρού, σε υψηλά πρότυπα και γνώμονας μας πάντα " όλα για το παιδί". " Πρώτα καλύτεροι άνθρωποι" λέγαμε και μετά όλα τα άλλα. Αυτό ήταν το μήνυμα της προσπάθειας μας.

Δυστυχώς όμως κάθε χρονιά δεν είναι η ίδια. Πάμε όμως παρακάτω. Μένεις η φεύγεις αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με τα θέλω σου σαν υπεύθυνος σε όλο αυτό που λέγεται Ακαδημία αναπτυξιακού ποδοσφαίρου. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στον άμεσο συνεργάτη μου, κ. Σταματακη Πολύδωρα, που μακάρι να συναντάμε τέτοιους συνεργάτες πάντα, υπεραξιόλογος.

Με περίσσια αγάπη να δημιουργήσει ότι καλύτερο μπορεί για καλό του παιδιού και που κάναμε αυτά τα λίγα πράγματα αυτή τη σεζόν που πέρασε. Εννοείται ένα ευχαριστώ στην διοίκηση του συλλόγου. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλω στους γονείς αυτής της Ακαδημίας που εμπιστεύτηκαν τους θησαυρούς τους σε μένα και στους συνεργάτες μου προπονητές και ήταν μαζί μας σε οτιδήποτε χρειαζόταν με την παρουσία και τη βοήθεια τους.

Αποχωρώ λοιπόν εγώ και οι συνεργάτες μου και ευχόμαστε ότι καλό στον σύλλογο σε γονείς παιδιά και στην διοίκηση να πραγματοποιήσει καθετί έχει σκοπό στην συνέχεια. Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Κουντούρης Κώστας».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ