Οι παραλείψεις του δρόμου προς Ανώγεια φέρνει ξεσηκωμό στο Αστυράκι

Έχουν περάσει σχεδόν έξι χρόνια από τότε που οι κάτοικοι του Αστυρακίου παραχώρησαν δωρεάν τις περιουσίες τους για να διευκολύνουν την κατασκευή του δρόμου προς τα Ανώγεια.

Τότε είχαν πάρει την υπόσχεση ότι η Περιφέρεια Κρήτης θα δρομολογούσε όλα εκείνα τα συνοδευτικά έργα που θα χρειαζόταν ώστε να μπορούν να πηγαίνουν με ασφάλεια στις ελιές ,τα αμπέλια τους και οι κτηνοτρόφοι στις μάντρες τους.

Τώρα βλέπουν να τελειώνει το έργο στο οροπέδιο το Στρούμπουλα και σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν η μελέτη δεν προβλέπει ούτε καν κάποιο κόμβο προς το Αστυράκι και φυσικά τα έργα οδοποιίας για να μπορούν οι άνθρωποι να πηγαίνουν στις περιουσίες τους.

Υπάρχει αγανάκτηση και εμπαιγμός σύμφωνα με τους κατοίκους του Ασυρακίου και θα επιδιώξουν με κάθε τρόπο ενωμένοι με μία φωνή να αποκαταστήσουν την αδικία που βιώνουν, τη στιγμή που ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν έμπρακτα την κατασκευή αυτού του σημαντικού έργου.

Για το λόγο αυτό με πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου ξεκίνησαν την καταγραφή των προβλημάτων με την ταυτόχρονη φωτογράφιση των επίμαχων σημείων, ώστε να ζητήσουν άμεσα συνάντηση με την Περιφέρεια Κρήτης και να προσπαθήσουν να δρομολογήσουν τις κατάλληλες λύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν δεν εισακουστούν αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για κλιμάκωση του αγώνα τους…….

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ