Αυλαία για την Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης «Υδάτινος Χώρος» στην Τύλισο(βίντεο)

Συνέντευξη τύπου δόθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Μαλεβιζίου για την Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης «Υδάτινος Χώρος»που ξεκινάει σήμερα και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Για την σημαντική αυτή Έκθεση μίλησαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Τάσος Λιαδάκης, η Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Δημοτική Πινακοθήκης Χρύσα Βαθιανάκη και εικαστικοί που εκθέτουν έργα τους.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν απόψε στις 8:00μ.μ. στον αίθριο χώρο της Πινακοθήκης στην Τύλισσο. Τη βραδιά των εγκαινίων θα πλαισιώσει με μουσικά ταξίδια το καλλιτεχνικό σχήμα των ΕΡΑΝ. Οι παριστάμενοι θα εισέρχονται ανά  ολιγομελή τμήματα στις αίθουσες των εκθεμάτων.

Η έκθεση  θα ολοκληρωθεί με τη διοργάνωση του  «1ου Μεσογειακού Επιστημονικού Συνεδρίου Υδάτινων Πόρων» που πραγματοποιηθείτο φθινόπωρο  στους χώρους της Δημοτικής Πινακοθήκης στην Τύλισο, σε συνεργασία με την  ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου,  την Περιφέρεια Κρήτης τον Δήμο Μαλεβιζίου τo ITE, το Μεσογειακό Πανεπιστήμιο  καθώς και άλλους σχετικούς φορείς.

Εκθέτουν οι καλλιτέχνες:

Αριστόδημος Παπαδάκης, Αποστολάκης Μανόλης, Βογιατζή Μαγδαληνή, Γιγουρτάκη- Weijers  Έλενα, Δατσέρη Σοφία, Καψάλης Γιώργος, Κύρκου Ευδοκία, Λιοδάκη   Τζάνετ, Μαραγκουδάκη Μαρία, Μαρίνος Νεκτάριος, Μαματζάκης Παναγιώτης, Ματαλιωτάκη Ρένα, Μονογυιός Ιωάννης, Μποβιάτσου Λαμπρινή, Νικολακάκη Ευαγγελία, Παναγιωτακοπούλου Αριστέα, Παναγιωτοπούλου Εύη, Παχιαδάκης Νεκτάριος, Πολιτάκης Μανόλης, Πλατάκης Γιώργος, Σκυλουράκη Μιράντα, Τσιμπλάκη Μαριτάσα, Φθενάκη Ουρανία, Χαμιδιελή Φωτεινή

ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΑΣΕΙΣ:

  • Μαίρη Σχοινά:  «Ωδές Αιγαίου»
  • Βασιλική Σοφρά:  «Καταγράφοντας την ροή»
  • Κωνσταντίνος Ιγνατιάδης: «Νυμφαίον»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ