Λ. Αυγενάκης: «Ο Όμιλος τένις να συνεχίσει να λειτουργεί παράλληλα με τη συντήρηση των Τειχών»

Petite Perle 300×250

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης ότι συμφωνεί και η Υπουργός Πολιτισμού στην ανάγκη τροποποίησης της υπερβολικής απόφασης του ΚΑΣ

Την πλήρη στήριξή του εξέφρασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, στο αίτημα του Ομίλου Αντισφαίρισης Ηρακλείου για τροποποίηση της από 23/06/2020 απόφασης του ΚΑΣ, προκειμένου να μην σταματήσει η λειτουργία του ΟΑΑΗ κατά την υλοποίηση του έργου «Στερέωση και αποκατάσταση του ευθύγραμμου τμήματος Μπέμπο – Αγίου Φραγκίσκου και Ορεκιόνε (Δ. Μποφώρ)».

Στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης, όπου το αίτημα του ΟΑΑΗ για ψήφισμα στήριξης έγινε ομόφωνα δεκτό, παραβρέθηκε ο κ. Αυγενάκης και επισήμανε ότι «είναι αυτονόητο ότι είμαστε υπέρ της συντήρησης των Τειχών. Υποστηρίζουμε όμως την κοινή λογική: συντήρηση των Τειχών παράλληλα με τη συνέχιση της λειτουργίας του Ομίλου».

Επιπλέον, ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποκάλυψε πως «μεταφέρω την άποψη τη δική μου και της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κΜενδώνη. Κανείς δεν είναι βασιλικότερος του βασιλέως.Κάποια επιχειρησιακά στελέχη υπερβάλλουν μερικές φορές. Το ζήτημα είναι σοβαρό, αφορά την πόλη και τις νέες γενιές". 

Ο κ. Αυγενάκης, τόνισε επίσης ότι«δεν θα επιτρέψουμε να σταματήσει να λειτουργεί ο Όμιλος. Συμβάλλει τα μέγιστα στην πόλη. Η στήριξη του ψηφίσματος ενισχύει τις θέσεις του Ομίλου. Ή τώρα ή ποτέ. Πρέπει ο Όμιλος να σταματήσει να είναι έρμαιο. Να υπάρξει μέση λύση».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ