Σοβαρός τραυματισμός για τον Ηρακλή Απλαδά στην προπόνηση του Αλμυρού

Τελευταία Ενημέρωση:

Σύσσωμη η οικογένεια του Αλμυρού διοίκηση, προπονητής, ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι στέκονται δίπλα στον Ηρακλή Απλαδά που τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση (ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα).

Τον άτυχο μεσοεπιθετικό της ομάδας του Γαζίου συνόδεψε στο νοσοκομείο ο Γενικός Αρχηγός Γιώργος Γκαβόπουλος για να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, ενώ το διάστημα που θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων υπολογίζεται σε περίπου 8 μήνες.

Αμέσως μετά τις εξετάσεις ο Ηρακλής επέστρεψε σπίτι του ενώ έχουν ξεκινήσει να γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για το χειρουργείο που θα χρειαστεί ώστε να αποκαταστηθεί η βλάβη στο γόνατο του και να επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατό στους αγωνιστικούς χώρους..

ΗΡΑΚΛΗ σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας….

Αυτό είναι το μήνυμα σύσσωμης της οικογένειας του Αλμυρού στον Απλαδά.

Η διοίκηση του Αλμυρού πάντως με γρήγορα αντανακλαστικά σύμφωνα με πληροφορίες θα προχωρήσει σε 1-2 μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχύσει την ομάδα μετά και το σοβαρό τραυματισμό του Απλαδά.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...