Ανέτοιμη η Δαμάστα έχασε 2-0 από τον έξοχο ΠΑΟΚ

Την ήττα με 2-0 γνώρισε στο γήπεδο της η Δαμάστα από ένα εξαιρετικό ΠΑΟΚ που συνέχισε τις καλές εμφανίσεις μετά και το 1-1 με τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο.

Η Δαμάστα χωρίς τους τρεις Πορτογάλους φάνηκε να έχει πρόβλημα τόσο στην επιθετική της ανάπτυξη αλλά και στην αναχαίτιση των επιθέσεων του ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς όμως για να βγουν συμπεράσματα.

Στο β΄ ημίχρονο που έπαιξαν τα νέα παιδιά η Δαμάστα ήταν καλύτερη από το πρώτο μέρος που αγωνίστηκαν κυρίως οι βασικοί. Την παράσταση έκλεψε ο Μύρος Ζερβός παίζωντας αρχικά ως δεξό χαφ και στη συνέχεια δεξί μπακ.

Ο ΠΑΟΚ είχε άψογη κυκλοφορία της μπάλας με εξαιρετική επιθετική ανάπτυξη και είχε μάλιστα τις ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα. Ο Μάριος Σηφάκης με τρεις κεντρικούς αμυντικούς Πήλιο-Ξημεράκη-Λουμπάκη και στα πλάγια τους Σακλαμάκη Σαρ. από δεξιά και Χατζησεβαστό από αριστερά που έκαναν καλήδουλειά. Στο κέντρο οι Σκούφος, Παπαδιός, Μόντι, Ανωγειανάκης ήταν κυρίαρχοι, ενώ ο Δρακούλης αρχικά και ο Μαραθιανός στην επανάληψηήταν πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα.

Στο 17΄ από σέντρα του Παπαδάκη ο Τζουβάρας στο δεύτερο δοκάρι δεν πρόλαβε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα. Για να φτάσουμε στο 30΄ όταν ο Ανωγειανάκης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή εκτέλεσε το Δημαράκη κάνοντας το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Στο 50΄ ο Χατζηδάκης με άστοχη έξοδο έπεσε πάνω στον Παπαδάκη κάνωντας πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Βαλαβανόπουλος και απέκρουσε ο πορτιέρο της ομάδας του Κρουσώνα.

Στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ έβγαλε έξοχη αντεπίθεση με τελικό παραλήπτη της μπάλας το Μαραθιανό με σουτ από πλάγια θέση έγραψε το 0-2. Στο 70΄ ωραία προσπάθεια και σουτ από το ύψος του πέναλτι του Ζερβού έφυγε μόλις άουτ. Τέλος στο 72΄ σουτ του Ανωγειανάκη μέσα από την περιοχή σταμάτησε στο δοκάρι της Δαμάστας.

ΔΑΜΑΣΤΑ: Δημαράκης, Παπαδάκης, Μπάμπης, Ανιτσάκης, Παπαδομιχελάκης, Ταβλαδωράκης, Καστελιανάκης, Φραγκουλάκης, Μπενάλντο, Τζουβάρας, Βαλαβανόπουλος

Έπαιξαν στο β΄ημίχρονο οι Κορνηλάκης, Αντωνάκης, Αποστολάκης, Πεταλάκης, Μηλιαράκης, Βερούσι, Μερκούρης, Κοσκινάς,Ζερβός, Κατσαρός και Βαρουξάκης

ΠΑΟΚ: Χαραλαμπάκης, Χατζησεβαστός, Πήλιος, Ξημεράκης, Λουμπάκης, Σακλαμάκης Σαρ., Μόντι, Παπαδιός, Ανωγειανάκης, Σκούφος, Δρακούλης

Έπαιξαν στο β΄ημίχρονο οι Ρομπάκης, Μαραθιανός, Χατζηδάκης και Κοζωρώνης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ