Επίθεση με βιτριόλι: Πήρε εξιτήριο η 34χρονη Ιωάννα

Petite Perle 300×250

Βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τη μία το μεσημέρι

Στο σπίτι της βρίσκεται πλέον η 34χρονη Ιωάννα η οποία βγήκε από το Θριάσιο λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τετάρτης 12 Αυγούστου. Το εξιτήριο έρχεται περίπου τρεις μήνες έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι, που παραλίγο να στερήσει τη ζωή της. Η επίθεση είχε γίνει στην είσοδο της πολυκατοικίας, του κτιρίου στο οποίο εργαζόταν στην περιοχή της Καλλιθέας.

Το εξιτήριο που θα πάρει η Ιωάννα, πάντως, δεν σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αποκατάστασης, αφού θα ακολουθήσουν κι άλλα χειρουργεία σε μεταγενέστερο στάδιο για περαιτέρω αποκατάσταση της ζημιάς που έχει υποστεί. 

Αν μη τι άλλο πάντως, το εξιτήριο έπειτα από μια τόσο μεγάλη περιπέτεια αποτελεί μια ανακούφιση και μια νέα σελίδα καθώς το προηγούμενο διάστημα το μαρτύριο της Ιωάννας δεν είχε τελειωμό. Η 34χρονη, η οποία υπήρξε θύμα μιας φρικιαστικής και απάνθρωπης επίθεσης και άθελά της έγινε πρώτη είδηση, ανέβηκε (και θα συνεχίσει να ανεβαίνει) τον δικό της Γολγοθά επί τρεις μήνες.

Οι αφόρητοι πόνοι στο πρόσωπο και στο κορμί από τα εγκαύματα, το σοβαρό πρόβλημα στην όραση, η αγωνία για την αποκατάσταση των τραυμάτων και την εικόνα της, αλλά και η διαρκής εσωτερική μάχη που δίνει ως προς την ψυχολογία της για να σταθεί όρθια και να παραμείνει δυνατή, αποτελούν τη δύσκολη και σκληρή καθημερινότητα μιας νεαρής κοπέλας που το πρωί της 20ής Μαΐου ξεκίνησε για να πάει στη δουλειά της και έκτοτε βρέθηκε να βιώνει έναν εφιάλτη.

Η Ιωάννα παρέμενε για τρεις μήνες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο στο Θριάσιο έχοντας νυχθημερόν στο πλευρό της τη μητέρα της (δεν έχει λείψει δευτερόλεπτο από δίπλα της), όπως φυσικά τον πατέρα της και τον αδερφό της. Καθ' όλο αυτό το διάστημα δεν είχε ουδεμία άλλη επικοινωνία με τον έξω κόσμο παρά μόνο με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τους αστυνομικούς που χειρίστηκαν επιτυχώς την εξιχνίαση της επίθεσης εις βάρος της και τους δύο δικηγόρους της

Ούτε κινητό τηλέφωνο, ούτε τάμπλετ, ούτε καν ραδιόφωνο. Ιδίως την εποχή που το όνομά της βρισκόταν στο επίκεντρο της επικαιρότητας, κάθε επαφή πέραν των γονιών της και του αδερφού της ήταν απαγορευτική. Αλλωστε, από το δωμάτιο της στο Θριάσιο από την πρώτη στιγμή απομακρύνθηκε η τηλεόραση, όπως και ο καθρέφτης από την τουαλέτα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ