Το Σάββατο το ετήσιο μνημόσυνο της Κάλλιας Λάμα-Εκδήλωση μνήμης στο ΒΟΑΚ

Petite Perle 300×250

Είχε χάσει τη ζωή της σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον ΒΟΑΚ , επειδή κάποιος άλλος ασυνείδητος οδηγός φέρεται να έκανε αναστροφή σύμφωνα με το τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ, στη μέση της εθνικής, στο ύψος του βενζινάδικου, στην Αγία Πελαγία. και την οδήγησε στο θάνατο. Ήταν μόλις 32 ετών….

Το μνημόσυνο θα τελεστεί ανήμερα της μεγάλης γιορτής της Παναγίας το Σάββατο 15 Αυγούστου 8,30 π.μ. στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους από τον θάνατό της αλλά και την συμπλήρωση ενός χρόνου από την ίδρυση της ομάδας "SOS ΒΟΑΚ", μιας ομάδας που πήρε σάρκα και οστά εξαιτίας των ζωών που χάνονται άδικα στους δρόμους της Κρήτης, διοργανώνεται εκδήλωση μνήμης για όλους εκείνους που "έσβησαν" στο οδικό δίκτυο της Κρήτης το 2019.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 13.00 το μεσημέρι της 15ης Αυγούστου, στο βενζινάδικο της Αγίας Πελαγίας, πάνω στον ΒΟΑΚ

Δείτε την μαντινάδα που αφιέρωσε ο αδερφός της Γιώργος Λάμας με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο της Κάλλιας:

Να το πιστέψω προσπαθώ..

Μ'αυτό δεν το αντέχω,

Ένας χρόνος πέρασε

Χωρίς κοντά να σ´έχω…

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ