Τα 28α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ διοργανώνει ο Π.Ο.Η. ΚΑΣΤΡΟ

Ο Π.Ο.Η. ΚΑΣΤΡΟ με την συνδιοργάνωσητης ΠεριφέρειαςΚρήτης και των Δήμων Ηρακλείου, Μαλεβιζίου και Μινώα Πεδιάδας, οργανώνει τα 28α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ, Πανελλήνιους ποδηλατικούς αγώνες στις 22 και 23 Αυγούστου 2020.

Οι Αγώνες που θα διεξαχθούν σε 2 ημέρες περιλαμβάνουν:

Το Σάββατο 22 Αυγούστου την ανάβαση Δαμάστας συνολικής απόστασης  29 χλμ., με προ εκκίνηση από την πλατεία Ελευθερίας στις 16:00, εκκίνηση από την διακλάδωση Γαζίου Αμμουδάρας και μέσω Γαζίου και Π.Ε.Ο. Ηρακλείου Ρεθύμνου θα τερματίσουν στην είσοδο του χωριού Δαμάστα.

Την Κυριακή 23 Αυγούστου τον αγώνα αντοχής 100 χλμ σε κυκλική διαδρομή, στην περιοχή της Πεδιάδας. Εκκίνηση στις 10:30 από την πλατεία Καστελλίου, θα διέλθει από τα χωριά Διαβαιδέ, Λύττος, Κασατμονίτσα, ΑρμαριανόΜαθιά, Αρμάχα, Αγία Παρασκευή, Καστέλλι. Η παραπάνω διαδρομή μήκους 20 χλμ θα γίνει 5 φορές. Διάρκεια αγώνα περίπου 3,5 ώρες.

Στην οργάνωση βοηθούν εκτός από τις υπηρεσίες τα Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου ( Τ.Τροχαίας, ΑΤ Μινώα Πεδιάδας) , η Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου,οι Πολιτιστικοί σύλλογοι Δαμάστας και Καστελλίου, η εθελοντική οργάνωση «ΦΙΛΙΟΣ ΖΕΥΣ»,v-stromclubκαι πολλοί εθελοντές.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι των οικισμών που περνάει ο αγώνας να διευκολύνουν την διεξαγωγή του, και ζητάμε την κατανόηση των χρηστών των δρόμων για την όποια πρόσκαιρη ταλαιπωρία τους.

Η οργανωτική επιτροπή των 28ων ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΩΝ ευχαριστεί όλους αυτούς που στηρίζουν αυτόν τον σημαντικό ποδηλατικό θεσμό

Οι αγώνες θα ακολουθήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ