Με νίκη συνέχισε τα φιλικά ο Αλμυρός 5-1 τον Άρη Ρεθύμνου

Petite Perle 300×250

Φανταστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Αλμυρός στο γήπεδο του και συνέτριψε με 5-1 τον Άρη Ρεθύμνου.

Ο Αλμυρός μπήκε στο παιγνίδι με το πόδι πατημένο στο γκάζι δεν άφησε τος Άρη να πάρει ανάσα και στο 20΄ το σκορ ήταν ήδη 3-1 με το ημίχρονο να τελειώνει 4-1. Στο δεύτερο μέρος παρά τις αλλαγές ο Αλμυρός συνέχισε να παίζει εξαιρετικά με τους παίκτες του Άρη να μη μπορούν να παρακολουθήσουν την πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Κιάσσου.

Την παράσταση έκλεψαν οι Κουράκης, Πιερτζακόμι , Χαιντίνι και Γενιτσαρίδης χωρίς να υστερήσει κάποιος από τους υπόλοιπους. Το σκορ άνοιξε στο 3΄ με μακρινό σουτ του Ζέλιου δοκάρι και μέσα 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 20΄ με τον Σκουλούδη να σκοράρει με σουτ από το ύψος της περιοχής και να φέρνει το ματς στα ίσα, 1-1.

Ο Αλμυρός πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 25' με τον Χαϊντίνι να διαμορφώνει το 2-1 μετά από πάσα του Πιερτζακόμι. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Γενιτσαρίδης με μακρινό σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Γαζίου με 3-1.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 40' στο 4-1 όταν μετά από σέντρα ακριβείας του Κουράκη, ο Πιερτζακόμι με πλασέ στην κίνηση νίκησε το Μαργκίνι.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με τον Τοπούζη να σκοράρει στο 75΄ της επανάληψης και να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Συνθέσεις:

Αλμυρός: Χανιωτάκης, Γιαλούσης, Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Ζέλιο, Γενιτσαρίδης, Πιερτζακόμι, Κουράκης, Χαϊντίνι, Κεφαλογιάννης, Κέλι

Αγωνίσθηκαν και οι: Τοπούζης, Μωραΐτης, Αγαπάκης, Πλανάι, Μαχαίρας, Κουγιουμουτζής, Ξενοκτιστάκης

Άρης Ρεθύμνου: Μαργκίνι, Γκεοργκιέφσκι, Μεταξάκης, Σπανίδης, Περήφανος, Τσουμάγκας, Σκουλούδης, Γαβαλάς, Σεφουλάι, Λαζίδης, Χνάρης

Αγωνίσθηκαν και οι: Παπαδάκης, Ζώτο, Νικηφόρος, Κελαϊδής, Παπαγιαννάκης, Ανδρουλάκης, Μαγιάφας

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ο προπονητής του Αλμυρού Κώστας Κιάσσος δήλωσε στη Φωνή Μαλεβιζίου:

Είμαστε σε καλό δρόμο, βγάζουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεούμε στην προπόνηση αλλά θέλουμε ακόμη πολύ δουλειά για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο χρόνος είναι σύμμαχος μας και πιστεύω όταν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα είμαστε πανέτοιμοι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ