Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των σχολείων – Τι θα γίνει με τα εκ περιτροπής μαθήματα και τις μάσκες

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώνεται καθημερινά τρομάζει τους επιστήμονες ενώ ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες και πως θα είναι η επιδημιολογική εικόνα της χώρας προς τα τέλη Αυγούστου, οπότε και θα πρέπει να ληφθούν οι αποφάσεις για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία

Μπορεί εκπαιδευτικοί και μαθητές να μετράνε αντίστροφα για το άνοιγμα των σχολικών μονάδων που έχει προγραμματιστεί για τις 7 Σεπτεμβρίου, ωστόσο ο προβληματισμός για το καθεστώς λειτουργίας των σχολείων αλλά και το αν θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας έχει επανέλθει και απασχολεί κυβέρνηση, υπουργείο Παιδείας και λοιμωξιολόγους.

Ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώνεται καθημερινά τρομάζει τους επιστήμονες ενώ ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες και πως θα είναι η επιδημιολογική εικόνα της χώρας προς τα τέλη Αυγούστου, οπότε και θα πρέπει να ληφθούν οι αποφάσεις για την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία.

Ήδη στην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας – σε συνεργασία πάντα με τους λοιμωξιολόγους – επεξεργάζονται διάφορες εναλλακτικές λύσεις για το καθεστώς λειτουργίας των σχολείων.

ΠΗΓΗ in.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...