Το «Ευχαριστώ» του Πολιτιστικού Συλλόγου και ολόκληρου του Παλαιοκάστρου στον Μενέλαο Μποκέα

Petite Perle 300×250

Πολύς λόγος έγινε το τελευταίο διάστημα για την τοποθέτηση ομπρελών και ξαπλωστρών παραλίας, στην παραλία του Παλαιοκάστρου από την ΜΑΕΔΗΜ. Παρά την ανησυχία και την κινδυνολογία, οι ομπρέλες και οι ξαπλώστρες τοποθετήθηκαν και η συντριπτική πλειοψηφία κατοίκων και επισκεπτών έμεινε πλήρως ικανοποιημένη. Οι ομπρέλες κι οι ξαπλώστρες που τοποθετήθηκαν εναρμονίζονται πλήρως με το περιβάλλον ενώ οι άνθρωποι του Δήμου φροντίζουν για την καθαριότητα της παραλίας νυχθημερόν. Η τιμή ενοικίασης είναι προσιτή για όλους και, φυσικά, καλύπτοντας μόνο το 40% της παραλίας (ενώ ο σχετικός Νόμος ορίζει ως και 50%), είναι στην ελεύθερη βούληση του καθενός να επιλέξει τον αδέσμευτο χώρο της παραλίας για να απολαύσει το μπάνιο του. Να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων χρησιμοποιείται ήδη προς όφελος του Παλαιοκάστρου και της παραλίας.

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Παλαιοκάστρου, θεωρεί αυτήν την κίνηση εκ μέρους του Δήμου, ως μία πρώτη από τις πολλές παρεμβάσεις που θα ακολουθήσουν ως προς την όψη του Παλαιοκάστρου αλλά και επί των σοβαρότατων ζητημάτων του αποχετευτικού και των αντιπλημμυρικών έργων. Έργα που θα διασφαλίσουν την ανάπτυξη της περιοχής, την υγιεινή και την ασφάλειά κατοίκων και επισκεπτών και που ποτέ κάποιοι, είτε δεν εισηγούνται προς τον Δήμο, ως οφείλαν και οφείλουν να πράξουν σύμφωνα με το Νόμο περί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είτε βάζουν εμπόδια στον Δήμο.

Ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μενέλαο Μποκέα, τον πρόεδρο της ΜΑΕΔΗΜ κ. Γιάννη Μαρή, για την σθεναρή τους στάση απέναντι σε όλους αυτούς που βάζουν εμπόδια στην ανάπτυξη του Παλαιοκάστρου. Ευχαριστούμε θερμά επίσης και όλους όσους στήριξαν, θεσμικά ή μη, την πρωτοβουλία αυτή.

Με τιμή

Το Δ.Σ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ