Φιλική ισοπαλία 2-2 Νέοι Αλμυρού και ΟΦΑΜ

Petite Perle 300×250

Του Αντώνη Στρατάκη


Σε ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο του Αλμυρού, οι Νέοι Αλμυρού και ο ΟΦΑΜ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τους προπονητές να βγάζουν πολύτιμα συμπεράσματα.


Ο ΟΦΑΜ στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο με όμορφη επιθετική ανάπτυξη κυρίως από τα πλάγια με τον Σκουλούδη και τον Ανδριαδάκη. Ο Καπιζιώνης έκανε πολύ δουλειά στο κέντρο ενώ ο Κίσσας που έπαιξε φορ έδειξε καλά στοιχεία βγαίνοντας συχνά στη πλάτη της άμυνας των Νέων Αλμυρού.


Οι Νέοι άνοιξαν το σκορ, προσπάθησαν να έχουν σωστή ανάπτυξη με τον Μέτο σε ηγετικό ρόλο αλλά οι επιθετικές προσπάθειες ήταν ημιτελείς.


Στην πρώτη ουσιαστικά καλή επιθετική ενέργεια οι Νέοι Αλμυρού άνοιξαν το σκορ στο 8' με ωραίο πλασέ του Χασουράκη ύστερα από έξυπνη πάσα του Μέτο.


Στο 14' ο Κίσσας φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στη περιοχή από τον Χερσονιωτάκη αλλά δεν δόθηκε τίποτα.


Ο ΟΦΑΜ ισοφάρισε στο 27 όταν σε σουτ του Καπιζιώνη και λάθος αμυντικού ο Σκουλούδης με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.


Στο 34' ο Μουλακάκης κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Αεράκης, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα και έγραψε το 1-2.


Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν όλες οι αλλαγές και από τις δύο ομάδες με τους Νέους Αλμυρού να είναι καλύτεροι και να φτάνουν στο 61' στην ισοφάριση όταν από κόρνερ του Κοτζαγιώτη ο Μέτο με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 2-2.


Ο ΟΦΑΜ μετά την ισοφάριση ανέκτησε τον έλεγχο του αγώνα αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις δύο καλές ευκαιρίες που δημιούργησε.


Συνθέσεις:


Νέοι Αλμυρού: Χερσονιωτάκης, Τσικανδυλάκης, Κοκολογιαννάκης, Βελιβασάκης, Ξυπάκης, Α. Κεφαλογιάννης, Μέτο, Χασουράκης, Κλαούντιο, Νίκα, Γ. Κεφαλογιάννης.
Έπαιξαν και οι: Χνάρης, Πλαΐτης, Φιτσοδασκαλάκης, Μπιμπάκης, Φανιουδάκης, Παναγιωτάκης, Φάμπιο, Ζενελάι, Κοτζαγιώτης.


ΟΦΑΜ: Σαμαριτάκης, Τσαφαντάκης, Μουλακάκης, Στρατηγάκης, Ρογδιανάκης, Οικονομάκης, Σκουλούδης, Ανδριαδάκης, Καπιζιώνης, Αεράκης, Κίσσας.
Έπαιξαν και οι: Φραγκουλάκης, Σφακιανάκης, Τσαχάκης, Κοσκινάς, Κολλαρετάκης, Δεληγιαννάκης, Ρεπανάς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ